Joker Split

Zdravstvene usluge

U sklopu Fitness i fizio centra Joker na četvrtom katu djeluje centar Lakat by Porobija. Stručni tim fizioterapeuta na čelu s Ivanom Porobijom, vrhunskim fizioterapeutom s ogromnim iskustvom u radu s vrhunskim europskim sportašima nudi obradu svih bolnih stanja kralježnice, zglobova, terapije za mišićne i tetivne patologije, kiropraktiku, razne vrste individualiziranih masaža, dry needling tretmane, izradu ortopedskih uložaka…

U sklopu istoga centra, nutricionistkinja Iva Tokić u Nutrivat nutricionističkom savjetovalištu radi individualne konzultacije, planove ishrane prilagođene pojedinačnim potrebama korisnika ili eventualnim zdravstvenim poteškoćama klijenata.

Kiropraktika Bandalo smještena je na trećem katu Jokera, gdje stručnjak dr. Miro Bandalo, nakon uspješne karijere u SAD-u, vrši kiropraktičke tretmane i organizira edukativne radionice o pravilnom držanju.

U poslovnom dijelu centra Joker djeluje i zubna klinika I Smile. U moderno uređenom ambijentu I  Smile pruža cijeli spektar stomatoloških usluga s posebnim naglaskom na zubno zdravlje djece, ortodonciju i estetsku dentalnu medicinu.

Optika Anda u svojoj očnoj poliklinici nudi mogućnost kompletnog oftalmološkog pregleda.