Joker Split

Restorani


Joker je mjesto gdje se možete prepustiti hedonizmu, pojesti ukusan obrok i zasladiti shopping u Jokeru.

Na trećem katu Jokera potražite Level, fuziju restorana i noćnoga kluba koji nudi zabavu za sva osjetila. Glazba uživo i čašica razgovora pružaju dojam kao da ste u klubu, dok vas u pauzama specijaliteti Pere Savanovića vraćaju restoranskom štihu, prezentirajući autentične specijalitete na moderan način.

Hit gastro destinacija u Jokeru svakako je popularni Chevap by chef Duje Pisac koji je u kratko vrijeme postao izbor broj 1 ljubitelja ovog tradicionalnog mesnog jela. Popularni Chevap potražite na novoj lokaciji na četvrtom katu centra u sklopu Jokerovog food courta.

Na četvrtom katu centra u sklopu food courta očekuje vas još jedna gastro atrakcija – Ali Kebaba. Svježe namirnice, jedinstveni okus i dokazana kvaliteta privući će i sve ljubitelje ovog popularnog jela, koje dolazi u opciji tortilje, lepinje ili salate.

Za dašak egzotike u Jokerovom Food courtu pobrinuo se izvorni kineski restoran Yun koji je vrlo brzo postao omiljeno mjesto za svakodnevni obrok. U Jokerovom Food Courtu možete pronaći i prvi grčki restoran u SplituOpa! Tasty Greek Bites. Filozofija grčke kuhinje oduvijek je bila jednostavna – ukusna autentična jela pripremljena od jednostavnih svježih namirnica. Opa! gastro priča kombinira takvu gastro filozofiju s prijateljskom uslugom i opuštenom atmosferom kojoj nećete moći odoljeti.

opa tasty greek bites

Food Joker ima i otvorenu terasu, mjesto za ugodno objedovanje al fresco, s novouređenim velikim dječjim igralištem.

sky terasa joker

Uz novu ponudu, tu je i Sky Garden s velikim izborom slastica te, u prizemlju Jokera, nezaobilazni McDonald’s i Rizzo sandwich bar.

mcdonalds joker