poklon bon joker

Poklon bon

Novi dizajn bonova, nove dekorativne kuverte i još više trgovina u kojima je moguće ostvariti kupovinu poklon bonovima centra Joker, razlog su zašto je poklon bon Jokera najbolji poklon kojeg možete odabrati za svaku vašu prigodu!

Jedan dar – tisuće mogućnosti! Uz poklon bon Joker vaš će dar biti jednostavno – savršen. Dar je to koji već godinama uveseljava sve koji ga dobiju i pojednostavljuje vam izbor, otvarajući vrata brojnih trgovina u centru Joker. S vama smo u svim prigodama – rođendani, obljetnice, krštenja, vjenčanja, krizme, pričesti, darovi zaposlenicima i poslovnim partnerima… Poklon bon Jokera je najbolji način da prepustite darivanom da sam ostvari svoje želje.

Vaš Joker poklon bon možete iskoristiti na svim prodajnim mjestima koja posluju u sklopu centra Joker, osim prodajnih mjesta koji svojom poslovnom odlukom nisu prihvatili korištenje bonova kao sredstva plaćanja, a to su: McDonalds, McCaffe, CineStar, HT, ljekarna PrimaPharme, Europa 92, Benetton, Mango, Pepco i Tedi. Poklon bonom nije moguće plaćanje iznosa manjeg od vrijednosti bona te ga nije moguće zamijeniti za gotovinu.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte info pult centra na broj: 021 396 910. Želimo Vam ugodnu kupovinu u Jokeru!