Joker Split

Poklon bon

Novi dizajn bonova, nove dekorativne kuverte i još više trgovina u kojima je moguće ostvariti kupovinu poklon bonovima centra Joker, razlog su zašto je poklon bon Jokera najbolji poklon kojeg možete odabrati za svaku vašu prigodu!

Jedan dar – tisuće mogućnosti! Uz poklon bon Joker vaš će dar biti jednostavno – savršen. Dar je to koji već godinama uveseljava sve koji ga dobiju i pojednostavljuje vam izbor, otvarajući vrata brojnih trgovina u centru Joker. S vama smo u svim prigodama – rođendani, obljetnice, krštenja, vjenčanja, krizme, pričesti, darovi zaposlenicima i poslovnim partnerima… Poklon bon Jokera je najbolji način da prepustite darivanom da sam ostvari svoje želje.

Od 1.1.2023. Jokerovi poklon bonovi dostupni su u apoenima od 15 i 25 EUR i rok iskoristivosti im je 6 mjeseci od datuma kupnje.

Poklon bonovi u kunama koji su kupljeni do 31.12.2022. vrijede i dalje tijekom 2023. godine, a plaćanje bonovima na prodajnim mjestima obračunat će se prema fiksnom tečaju konverzije.

Vaš Joker poklon bon možete iskoristiti na svim prodajnim mjestima koja posluju u sklopu centra Joker, osim prodajnih mjesta koji svojom poslovnom odlukom nisu prihvatili korištenje bonova kao sredstva plaćanja. Listu trgovina u kojima je moguće iskoristiti Jokerove poklon bonove potražite na ovom linku.

Poklon bonom nije moguće plaćanje iznosa manjeg od vrijednosti bona te ga nije moguće zamijeniti za gotovinu.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte info pult centra na broj: 021 396 909. Želimo Vam ugodnu kupovinu u Jokeru!