Joker Split

Djeca

Sve što djeca mogu zamisliti za zabavu i razbibrigu nalazi se u Jokeru!

IGRAONICA JOKERLAND

Djeca se vesele zabavi u Jokerlandu – naša oaza mašte i igre opremljena je zabavnim sadržajima za djecu svih uzrasta. Poseban odjeljak namijenjen je najmlađima koji se mogu igrati u pratnji odrasle osobe, dok djeca od 3 godine godine naviše, uz brižnu pažnju „teta čuvalica“, uživaju u labirintima, penjalicama, društvenim i brojnim drugim igrama uz koje vrijeme leti.

DJEČJI ROĐENDANI

Najbolji su rođendani za pamćenje u tri super opremljene Jokerland rođendaonice! Organizirajte svom djetetu nezaboravnu rođendansku zabavu uz animatore, zabavne igre, rođendansku tortu, pizzu, sokove i grickalice, pozivnice i fotografije za uspomenu, poklone za slavljenika… Rezervirajte termin na telefon 099 4509 252

KIDS CINESTAR – DJEČJE KINO

Uskoro počinje potpuno preuređenje prvog splitskog CineStara u sklopu Joker centra koje će se odvijati u fazama, a novost je da će ovaj prvi splitski multipleks osim dvije potpuno nove rođendaonice i drugih atraktivnih sadržaja, dobiti i prvu KIDS CineStar dječju dvoranu u Hrvatskoj.

Riječ je o kino dvorani koja će u potpunosti biti prilagođena djeci te je osmišljena na vrlo kreativan i zabavan način od posebno dizajniranih šarenih sjedala, vreća za sjedenje, šarenih ilustracija koje svijetle u mraku do velikog tobogana kojim se spušta u bazen s lopticama, a djeci će na raspolaganju biti i razne didaktičke igračke i ostali zabavni sadržaji za najmlađe. Ove dvorane imaju i posebno programiranu rasvjetu te nivo zvuka prilagođen uzrastu. Programski u njima se emitira samo sadržaj prikladan djeci, od trailera crtanih filmova do reklama koje su prikladne za dječji uzrast.