Joker Split

Djeca

Sve što djeca mogu zamisliti za zabavu i razbibrigu nalazi se u Jokeru!

IGRAONICA JOKERLAND

Djeca se vesele zabavi u Jokerlandu – naša oaza mašte i igre opremljena je zabavnim sadržajima za djecu svih uzrasta.

Igraonica radi svaki dan od ponedjeljka do nedjelje od 10 do 20 sati, a u njoj se mogu zabaviti djeca do 10 godina starosti. Poseban odjeljak namijenjen je najmlađima do 3 godine starosti koji se u igraonici mogu igrati u pratnji odrasle osobe, dok djeca od 3 godine godine naviše, uz brižnu pažnju „teta čuvalica“, uživaju u labirintima, penjalicama, društvenim i brojnim drugim igrama, ali i u brojnim tematskim kućicama u kojima se mogu okušati kao kuhari, policajci, liječnici, prodavači…

Prvi sat boravka u igraonici je gratis, dok se svaki naredni sat naplaćuje 5 eur po djetetu po satu.

Detaljan pravilnik boravka u igraonici Jokerland možete pregledati na ovom linku.

DJEČJI ROĐENDANI

Najbolji su rođendani za pamćenje u tri super opremljene Jokerland rođendaonice! Organizirajte svom djetetu nezaboravnu rođendansku zabavu uz animatore, zabavne igre, rođendansku tortu, pizzu, sokove i grickalice, pozivnice i fotografije za uspomenu, poklone za slavljenika… Rezervirajte termin na telefon 099 4509 252

jokerland rođendani

KIDS CINESTAR – DJEČJE KINO

Preuređenjem prvog splitskog CineStara u sklopu Joker centra u kolovozu 2020. predstavljena je prva dječja kino dvorana u Hrvatskoj.

dječja dvorana joker

Riječ je o specijaliziranoj dječjoj kino dvorani s igraonicom i toboganom tzv KIDS dvorani, prvoj takvoj u Hrvatskoj, koja je oduševila brojne roditelje i djecu u Splitu i okolici. Filmska avantura u KIDS CINESTAR dvorani počinje igrom u trajanju od 20 minuta prije početka filma. Dvorana ima 62 udobna sjedala s držačima za piće i u potpunosti je child friendly, s modificiranim nivoom zvuka, jačinom svjetla i kraćim reklamama. Uz stijenku  zida dvorane nalazi se velika konstrukcija koja se sastoji od niza sadržaja za igranje ukomponiranih u jedinstvenu zonu za igranje. Platno u sredini  dvorana je inovacija nikada viđena do sada te spuštanjem platna dvorana postaje klasična dvorana iza čijeg platna ostaju skriveni dječji sadržaji. 

cinestar kids joker

Uz Kids dvoranu preuređena je postojeća rođendaonica u sklopu kina koja se proširila i pregradila tako da je sada stvorena posebna zona s dječjom ponudom.

rođendaonica cinestar joker