Joker Split

Djeca

Sve što djeca mogu zamisliti za zabavu i razbibrigu nalazi se u Jokeru!

IGRAONICA JOKERLAND

Djeca se vesele zabavi u Jokerlandu – naša oaza mašte i igre opremljena je zabavnim sadržajima za djecu svih uzrasta. Poseban odjeljak namijenjen je najmlađima koji se mogu igrati u pratnji odrasle osobe, dok djeca od 3 godine godine naviše, uz brižnu pažnju „teta čuvalica“, uživaju u labirintima, penjalicama, društvenim i brojnim drugim igrama uz koje vrijeme leti.

DJEČJI ROĐENDANI

Najbolji su rođendani za pamćenje u tri super opremljene Jokerland rođendaonice! Organizirajte svom djetetu nezaboravnu rođendansku zabavu uz animatore, zabavne igre, rođendansku tortu, pizzu, sokove i grickalice, pozivnice i fotografije za uspomenu, poklone za slavljenika… Rezervirajte termin na telefon 099 4509 252

KIDS CINESTAR – DJEČJE KINO

Preuređenjem prvog splitskog CineStara u sklopu Joker centra u kolovozu 2020. predstavljena je prva dječja kino dvorana u Hrvatskoj.

Riječ je o specijaliziranoj dječjoj kino dvorani s igraonicom i toboganom tzv KIDS dvorani, prvoj takvoj u Hrvatskoj, koja je oduševila brojne roditelje i djecu u Splitu i okolici. Filmska avantura u KIDS CINESTAR dvorani počinje igrom u trajanju od 20 minuta prije početka filma. Dvorana ima 62 udobna sjedala s držačima za piće i u potpunosti je child friendly, s modificiranim nivoom zvuka, jačinom svjetla i kraćim reklamama. Uz stijenku  zida dvorane nalazi se velika konstrukcija koja se sastoji od niza sadržaja za igranje ukomponiranih u jedinstvenu zonu za igranje. Platno u sredini  dvorana je inovacija nikada viđena do sada te spuštanjem platna dvorana postaje klasična dvorana iza čijeg platna ostaju skriveni dječji sadržaji. 

Uz Kids dvoranu preuređena je postojeća rođendaonica u sklopu kina koja se proširila i pregradila tako da je sada stvorena posebna zona s dječjom ponudom.