najam prostora Joker

Najam prostora

Trgovački centar Joker izbor je velikih i ekskluzivnih brandova za najam prodajnih prostora: prvi je centar te vrste u Splitu i jedini u širem centru grada, udaljen oko 1000 metara od strogog centra i smješten na glavnoj prometnici koja vodi do centra grada. Dvjestotinjak je metara udaljen od novog poslovnog centra sa sjedištem OTP Splitske banke i budućim kompleksom hotela Marriot (27 katova). 25.000 stanovnika Splita živi na udaljenosti 5 minuta hoda od centra, a na 15 minuta hoda od centra stanuje 75.000 ljudi.

Centar se prostire na površini od 54.000 m2, od čega 30.000 m2 zauzima shopping zona, a oko 5.000 m2 food court, restorani i barovi. Uz 100 trgovina, centar je opremljen dječjom igraonicom, kinom, fitness centrom, restoranima i barovima te nizom servisnih usluga. Jokerovo parkiralište obuhvaća 900 parking mjesta, od čega je 390 smješteno u zatvorenoj garaži.

Kompaktan i ugodan za boravak, s prosječno više od 3,5 milijuna posjetitelja godišnje i pažljivo izbalansiranim tenant mixom, u kojem značajnu ulogu imaju ekskluzivni brandovi prisutni jedino u ovom centru (Pinko, Liu Jo, Elisabetta Franchi, Twin Set, Comma, Imperial, Naf Naf), kao i high street brandovi, te niz trgovina sportske opreme, dječje odjeće i obuće, opreme za dom, ali i svakodnevne opskrbe kućanstva, Joker zadržava poziciju najprepoznatljivijeg trgovačkog centra u širem području.