the body clinique

Novo u Jokeru – The Body Clinique

Na četvrtom katu Jokera otvoren je The Body Clinique – centar za neinvaznivno oblikovanje lica i tijela.

The Body Clinique je jedan od najbolje opremljenih, inovativnih centara specijaliziran za tretmane tijela i lica, a naglasak je na zatezanju kože, mršavljenju, tonusu te vizualnom preoblikovanju.

The Body Clinique kao dio Smart Fit platforme najveće i najopremljenije teretane u Splitu – Joker Fitness, nudi korisne zdravstvene, fitness i wellness usluge. Na jednom mjestu možete odraditi fizikalnu terapiju, sportsku rehabilitaciju, riješiti bolove i ozlijede ili smanjiti masne naslage na tijelu koristeći neki od brojnih tretmana iz ponude.

The Body Clinique nudi vrhunske tretmane koji se izvode Med Contour Multipower uređajem, najizvođenijim nekirurškim tretmanom uklanjanja masnih stanica u svijetu. U ponudi The Body Cliniquea su i tretmani za zatezanje opuštene kože na licu i tijelu koji se izvode uređajima koji rade na principu radiofrekvencije, Hydrafacial i Mesoestetic tretmani za pomlađivanje lica, regeneraciju kolagena i duboku hidrataciju, te najnoviji GP Fast Laser koji brzo i potpuno bezbolno uklanja neželjene dlačice s tijela.

Osim tretmana, The Body Clinique nudi mogućnost dogovaranja individualnog plana treninga i prehrane u suradnji s nutricionistima i vrhunskim fitness stručnjacima.

Dogovorite svoje besplatne konzultacije s profesionalnim osobljem The Body Cliniquea koje će vas savjetovati koji su tretmani najbolji za Vaše brze, ali dugoročne rezultate.

Povodom otvorenja, The Body Clinique nudi čak 50% popusta na sve tretmane te 30% na Hydrafacial sve do 20. travnja! Detalje o ponudi The Body Clinique pogledajte na linku