Joker Split

Novo u Jokeru – Snipes

Na prvom katu Jokera otvorena je trgovina sportske odjeće i obuće Snipes

Jeste li u potrazi za najboljim tenisicama i novim komadom omiljenog streatweara? Dobrodošli u SNIPES na prvom katu Jokera.

U trgovini Snipes u Jokeru pronaći ćete izvrstan izbor najpoznatijih i najpopularnijih svjetskih brendova sportske obuće i odjeće za žene, muškarce i djecu. Vaš novi najdraži sneaker store u svojoj ponudi nudi brandove kao što su: adidas, Jordan, Karl Kani, Nike, Reebok ili Vans.

Inspirirani hip-hopom, uličnom košarkom, plesom i akcijskim sportovima, nastala je prva SNIPES trgovina 1998. godine. Tako je postavljen kamen temeljac za pokretanje i povezivanje mladih ljudi diljem svijeta. Slijedeći outfit principe, Snipes svojim online shopom, te uz više od 600 trgovina u Europi i SAD-u, nudi aktualne komade ulične odjeće i obuće, kao i bezvremenske klasične komade marki kao što su adidas, Jordan, Karl Kani, Nike, Reebok ili Vans.

Vlastita SNIPES kolekcija te uspješna suradnja sa drugim uličnim brandovima, kao i ekskluzivni Sneaker modeli predstavljaju jedinstvene prodajne značajke u ponudi i sortimanu.

SNIPES se duboko ukorijenio u svjetsku uličnu kulturnu zajednicu, usko surađuje sa ključnim osobama sa scene te podržava talentirane sportaše il kreativne umjetnike.