Telefon

099 313 3111

Email

sales@thebodyclinique.hr

Etaža

4

Jedan smo od najbolje opremljenih, inovativnih centara za neinvazivno preoblikovanje tijela. Specijalizirali smo se za tretmane tijela i lica, a naglasak je na zatezanju kože, mršavljenju, tonusu te vizualnom preoblikovanju.

Kao dio Smart Fit platforme i najveće  teretane u Splitu, Joker Fitnessa, nudimo korisne zdravstvene, fitness i wellness usluge. Kod nas možete odraditi sportsku rehabilitaciju i riješiti bolove i ozljede ili smanjiti masne naslage pomoću uređaja Med Contour Multipower koji je ujedno najizvođeniji nekirurški tretman uklanjanja masnih stanica u svijetu. Imamo uređaje koji rade na principu radiofrekvencije, za zatezanje opuštene kože na licu i tijelu, Hydrafacial te Mesoestetic tretmane za čisćenje i pomlađivanje lica, regeneraciju kolagena i duboku hidrataciju, kao i najnoviji GP fast laser koji brzo i potpuno bezbolno uklanja neželjene dlačice s tijela.

Određeni paketi tretmana napravljeni su u suradnji s vrhunskim fitness stručnjacima i nutricionistima kako bismo vam u potpunosti mogli osigurati željene rezultate u što kraćem vremenu.

Ne morate brinuti o odabiru tretmana jer će naše ljubazno i profesionalno osoblje odraditi besplatne konzultacije i analizu te vas savjetovati koji su tretmani najbolji za Vaše dugoročne i brze rezultate.