Joker Split

Novi level hedonizma u Jokeru – restoran Level

Na trećem katu Jokera otvoren je Level, fuzija restorana i noćnoga kluba koji nudi zabavu za sva osjetila

Glazba uživo i čašica razgovora pružaju dojam kao da ste u klubu, dok vas u pauzama specijaliteti Pere Savanovića vraćaju restoranskom štihu, prezentirajući autentične specijalitete na moderan način.

Posebna značajka Levela je fluidna atmosfera, koja se konstantno mijenja, na trenutke ostavljajući dojam da ste u klubu, dok već u sljedećem trenu degustirate probrane delikatese vrsnog chefa, dostojne gala večeri najvišeg renomea. 

Interijer je dizajniran uz decentne detalje koji dolaze do izražaja u intervalima, kako bi prostoru omogućili prilagodljivost različitim režimima, od idealne kulise za poslovni ručak do intimnog prostora za uživanje u glazbeno scenskom programu.

Upravo su gosti te njihove individualne želje i potrebe, prvi i posljednji postulat kojim se žele voditi, poručuju iz Levela, naglašavajući kako će ponudu i program konstantno prilagođavati da bi ispunili svaku želju i najzahtjevnijih gostiju. Svakog vikenda goste očekuje glazbeno-dramski show do dva ujutro uz bendove, cabaret, dramske izvedbe i probrana gastronomska ponuda.

Radnim danima, Level će biti restoran koji privlači poduzetnike na kavu i brunch, a u kasno poslijepodne oaza za opuštanje s prijateljima uz koktele ili probrane pjenušce. 

Odlična lokacija koja omogućava izvršavanje redovitih dnevnih obaveza i dostupnost velikog broja besplatnih parkirališnih mjesta samo su trešnja na šlag zaokružene vizije novog omiljenog mjesta za izlaske u Splitu.

Dobro došli u Level – The Next Stage of Restaurants!