advent u jokeru

Advent u Jokeru

Okićen tisućama lampica, Joker vas i ovih blagdana čeka s najtoplijim blagdanskim ugođajem. Što vas sve u prosincu očekuje u Jokeru donosimo u nastavku.

BOŽIĆNI GRAD NA JOKEROVOJ TERASI

Najljepša adventska bajka ove zime čeka vas na četvrtom katu Jokera – naša terasa pretvorila se u pravi božićni grad u kojem će uživati i veliki i mali! Sobovi, saonice, vlakić, kućice i još puno detalja razigrane svjeteće dekoracije bit će najpoželjnija kulisa za blagdansku fotografiju.

Božićni grad otvara se 1.12. i sve do kraja prosinca donosi zanimljiv program za djecu i odrasle: blagdanske radionice za djecu, DJ program i još puno iznenađenja čeka vas u Jokerovom Božićnom gradu. Detaljan program provjerite ovdje.

božićni grad joker

Božićni grad donosi i zanimljivu gastro ponudu: uz kuhano vino, božićne koktele, vruću čokoladu i kuhani gin spremamo vam i zanimljivu listu prigodnih blagdanskih zalogaja.

BLAGDANSKO ZAMATANJE POKLONA

Da bi priprema za blagdansko darivanje protekla bez brige oko dekoriranja poklona, i ove godine tu su vas naše ljubazne dekoraterke koje će besplatno umotati vaše poklone kupljene u Jokeru. Korner blagdanskog zamatanja poklona s radom kreće od 3.12. a bit će vam na raspolaganju na drugom katu centra svakim danom sve do Badnjaka u vremenu od 10 do 21 sat.

BLAGDANSKI POPUSTI

Ove godine trgovine Jokera trude se više nego ikad da vam osiguraju prilike za povoljnu kupnju. Pratite stoga sve blagdanske akcije na našoj web stranici i saznajte sve aktualne pogodnosti koje su u prosincu pripremili naši zakupnici. Naravno da najbolja prilika za povoljan blagdanski shopping – Jokerova Petnaestica u prosincu – ni ovaj mjesec neće izostati, pa zabilježite već sad srijedu 15.12. u svom kalendaru adventskog shoppinga!

SVETI NIKOLA

U ponedjeljak 6.12. družimo se sa svetim Nikolom koji će nas ove godine posjetiti s torbom punom slatkih iznenađenja – druženje zakazujemo poslijepodne od 17 do 19 sati.

SVETA LUCE

I ove godine posjetit će nas sveta Lucija i svakom mališanu pokloniti slatkiše. Druženje sa svetom Lucom na rasporedu je u ponedjeljak 13.12. od 17 do 19 sati.

DJED BOŽIĆNJAK

Ove godine Djed Božićnjak s nama će biti pred blagdan Božića – od 17.12. do 23.12. od 11 do 13 i 17 do 19 sati. Najdražeg djedicu potražite pored božićne jelke u prizemlju Joker s vrećom punom slatkiša, pa nemojte propustiti priliku za susret i fotografiranje s najdražim djedicom!

HELEN DORON BLAGDANSKE RADIONICE

Škola jazika Helen Doron ovog Adventa priprema blagdanske radionice za djecu koje se odvijaju subotama od 27.11. do 18.12. u prostorijama Helen Doron škole na trećem katu centra. Radionice su besplatne i odvijaju se u skupinama do najviše 8 djece uz obveznu prethodnu prijavu. Teme blagdanskih Helen Doron radionicama donosimo u nastavku:

  • Christmas Movies Workshop – subota 27.11. 
  • Christmas Carols Workshop – subota 4.12. 
  • Christmas Presents Workshop – subota 11.12. 
  • Helen Doron Santa’s Workshop – subota 18.12. 

Radionice se održavaju na engleskom jeziku i osim učenja božićnog vokabulara obuhvaćaju i arts and crafts dio na kojem će se izrađivati zanimljivi božićni ukrasi.

POKLON BON

Sigurni smo da imate podužu listu poklona čiju kupovinu želite obaviti što jednostavnije, a tu se kao rješenje nameće naš poklon bon! Poklon bon Jokera možete kupiti na našem info pultu, a prigodno dekorirane kuverte i duga lista trgovina u kojima je bon iskoristiv razlog su zašto je Jokerov poklon bon najbolji poklon ove godine.

Želimo vam sretne blagdane!