Jokerova Petnaestica ovoga ponedjeljka, 15. svibnja ponovno vam donosi niz sjajnih popusta na proljetne kolekcije. Sezona proljeće-ljeto 2023 donijela je u trgovine u Jokeru cijelu paletu boja koje će vaše kombinacije za tople dane učiniti neodoljivima i prepoznatljivima: u fokusu su boja lavande, sve ‘zasićene’ zelene i plave, narančaste… ukratko, nijanse prirode, cvijeća, razigranosti i živosti.

Sad je vrijeme da u jednom potezu riješite svoj sezonski shopping u ležernoj Jokerovoj atmosferi i nabavite sve što vam je potrebno za temperaturne pluseve koji su pred nama – od fashion komada do potrepština za vrt, balkon ili terasu, od dječje odjeće i obuće do kozmetike koja će vas štititi od UV zraka… Bez obzira na trenutne vremenske uvjete, valjalo bi zaviriti i u ponudu kupaćih kostima i drugih ljetnih rekvizita jer ljeto je već – iza ugla.

Joker vas čeka s odličnim cijenama, popustima i akcijama u ponedjeljak, 15. svibnja – ne propustite još jednu Petnaesticu i svoje modne želje pretvorite u stvarnost.