Telefon

021 243 921

Email

st3@zoocity.hr

Etaža

1

Destinacija po mjeri svakog ljubimca

ZOOCITY nudi kompletnu opremu za mačke, pse, male životinje i ptice te bogat program teraristike i akvaristike. Bogat asortiman trgovine omogućuje ti da sve za svog ljubimca pronađeš na jednom mjestu.

ZOOCITY je specifičan po vrlo prijateljskom stavu i ogromnom trudu uloženom u osluškivanje potreba svojih kupaca koji za ljubimce biraju samo najkvalitetnije proizvode.

Povoljno, a kvalitetno za tvog ljubimca

Bogat asortiman trgovine omogućava ti da sve za svog ljubimca pronađeš na jednom mjestu. Raznovrsnu hranu, sredstva za njegu, opremu za životni prostor te igru i dresuru  pripremaju ti svjetski proznati proizvođači: Pro Plan, Royal Canin, Purina, Acana, Happy Dog, Hunter, Ferplast, Trixie, BioGroom i brojni drugi. Mnoštvo artikala za najbolji shopping užitak čeka te u prostranom prodajnom prostoru trgovine. Aktualne akcije možeš pronaći u mjesečnom katalogu gdje je svakog mjeseca više od 150 artikala na popustu do 20%.

Savjet kada ti je potreban

Članstvo u ZOOCITY klubu vjernosti nudi ti pregršt pogodnosti i prodajnih akcija, a za sve nedoumice ili stručne savjete obratiti se možeš ljubaznom osoblju trgovine koje će ti olakšati kupovinu i pomoći korisnim savjetima.

Idealno mjesto za sve vlasnike i ljubitelje kućnih ljubimaca

ZOOCITY posebno je mjesto za sve vlasnike i ljubitelje kućnih ljubimaca jer upravo tamo mogu provesti zajedničko kvalitetno shopping vrijeme. ZOOCITY s radom je počeo još 2008. godine s ciljem da svim ljubiteljima i vlasnicima kućnih ljubimaca ponudi okruženje u kojem će moći uživati.

Danas s ponosom u svojim poslovnicama nude bogat asortiman hrane, poslastica, raznih dodataka, igračaka, krevetića, dekica, putnih artikala i još mnogo toga što će upotpuniti život i potrebe omiljenih kućnih ljubimaca. Bilo da je riječ o psima, mačkama, pticama, glodavcima, ribicama ili gmazovima, u ZOOCITYju ćeš pronaći sve potrebno za svoje ljubimce. Baš sve po mjeri svakog ljubimca!