Telefon

021 383 998

Etaža

0

T Centar u centru Joker nudi usluge mobilne mreže i sve druge usluge Hrvatskog Telekoma. T Centar lokacija je gdje možete na jednom mjestu riješiti sve svoje zahtjeve vezane za komunikacije – usluge mobilne, fiksne mreže, interneta te TV-a.

Hrvatski Telekom drugu je godinu zaredom osvojio certifikat P3 – Best in Test za najbolju mobilnu mrežu u Hrvatskoj, dodatno potvrđujući vodeću poziciju na tržištu. Certifikat P3 uzima se kao svojevrsni standard mjerenja kvalitete mreže i zadovoljstva korisnika telekom operatera diljem svijeta, a u tom kontekstu upravo se mobilna mreža HT-a nalazi među deset najboljih mobilnih mreža u čitavom svijetu. Hrvatski Telekom u ovom je mjerenju ostvario najbolji rezultat u povijesti mjerenja P3 u Hrvatskoj.

U 2017. HT je prvi u Hrvatskoj omogućio razgovore putem super brze LTE mreže. VoLTE (voice over LTE) glasovna usluga na HT 4G mreži omogućava čist i prirodan zvuk u HD kvaliteti. Ubrzana je uspostava poziva, a istovremeno je moguć super brzi prijenos podataka korištenje glasovne usluge te štednju baterije.