Telefon

021 396 815

Email

info@optika-anda.com

Etaža

0

Upoznajte Optiku Anda, obiteljsku tvrtku iz Splita koja je osnovana 1999. godine i koja od tada osvaja srca svih ljubitelja sunčanih naočala i dioptrijskih okvira.

Danas je Optika Anda postala sinonim za naočale i uspela se na postolje kao vodeća optika u Hrvatskoj unutar svoje industrije. Zakoračite u Anda svijet i istražite najbolje kolekcije naočala koje su pažljivo birane da odgovaraju svim generacijama i životnim stilovima.

Uz najprestižnije svjetske brendove naočala, u ponudi Optike Anda nalaze se i Anda paketi kompletnih dioptrijskih naočala već od 69,00 eura. Za najmlađe tu su Anda Kids paketi u kojima se uz kupnju Kids naočalnih leća dobiva gratis dioptrijski okvir.

U Optici Anda brinu da vaše iskustvo kupnje bude što ugodnije i kompletnije, stoga nude uslugu besplatne provjere vida, oftalmološkog pregleda vida, osiguranja naočala te izradu dioptrijskih naočala po vašim mjerama.

Za bezbrižno uživanje u vašim naočalama, možete ih zaštiti uz policu Kasko osiguranja od svih vrsta štete. Uz najsuvremeniju tehnologiju za kontrolu dioptrije i pregled vida, Anda Experti pružaju precizan pregled i savjetuju vam najbolje rješenje za vaše oči.

Optika Anda strastveno bira najbolje proizvode, brine o zdravlju vaših očiju i pomaže svima onima koji su u potrazi za ljepšim pogledom na život!