Telefon

021 278 306

Email

FSF-sp3@cmdelta.eu

Etaža

0

Five Star Fashion trgovina u centru Joker nudi veliki broj ekskluzivnih modnih brandova za žene i muškarce. Brandovi koji su zastupljeni u Five Star Fashion su: Barbour, La Martina, Polo Ralph Lauren i Sebago.

Priča o Barbouru započela je 1894. godine u South Shieldsu. Barbourove klasične voštane jakne njihov su prepoznatljivi proizvod te se i dalje ručno proizvode u tvornici u Simonsideu. Riječ je o proizvodima izuzetne kvalitete.

Sebago je poznati američki brand obuće, osnovan 1946. godine, a odlikuju ga ručni rad, autentičan stil i bezvremenski dizajn. U ponudi je asortiman ženskih i muških, kako sportskih, tako i klasičnih modela.

La Martina nije samo brand međunarodnog ugleda, već i obiteljski posao inspiriran svime što polo svojim vrijednostima elegancije, luksuza i iskustva kao sport predstavlja.

Casual eleganciju Polo Ralph Laurena ne treba posebno predstavljati. Ono što je počelo kao kolekcija kravata izraslo je u cijeli jedan svijet i ponovno definiralo američki stil. Ralph Lauren uvijek je bio sinonim za kvalitetne proizvode i jedinstvene odjevne predmete.