Telefon

Narudžbe: 021/246-306, 021/246-307

Etaža

0

Priča o „Bobisu“ započinje davne 1949. godine kada su otvorena vrata prve radnje na splitskoj Pjaci u Šubićevoj ulici. Kako se „Bobis“ ubrzo istaknuo svojom kvalitetom te je potražnja za našim slasticama bila sve veća, proizvodnja raznih vrsta kolača i drugih slastica s vremenom se morala odvijati na čak tri lokacije. Kako je rasla tvrtka, tako se širio asortiman i broj naših prodavaonica diljem bivše države.

I danas pristajemo samo na proizvode vrhunske kvalitete te smo iz tog razloga odlučili unaprijediti svoj asortiman pekarskih proizvoda. Naša vrhunska tehnologija rezultirala je izvrsnim zajedničkim radom i bogatom paletom proizvoda poput croissanta, baguettea i „Didova kruva“ koji se temelje na tradicionalnim, iskušanim, starim receptima na kojima su odrastale generacije.

Veliki dio našega asortimana čine i svježi lisnati proizvodi, kremasti kolači i torte koji su nadaleko pronijeli glas o „Bobisu“ svojim pomno biranim najkvalitetnijim sastojcima, ali i čajna peciva i pakirani proizvodi koji mirisima i okusom podsjećaju na dane djetinjstva.