Joker Split

Život na visokom potplatu

Vladavina debelog potplata se nastavlja! Čizme dominantnog đona koji debljinom, a nerijetko i bojom odskače od prosječnog i dalje su u modnom fokusu, što veseli gotovo sve: i ljubiteljice combat čizama  i military mode, i žene koje i zimi vole nositi haljine, i mlade, i starije, i one kojima je udobnost na prvom mjestu, i ljubiteljice sportskih outfita… Zapravo svi mogu iskombinirati gležnjače ili čizme podebljanog potplata na svoje zimske lookove.

  • Loriblu, Karla 3390 kn

A prepoznajući tu svestranost ove obuće, dizajneri su dali truda svojoj mašti i razigrali modele. Tako čizme debelog potplata ove sezone pronalazimo u desecima inkarnacija, duljina sare, boja i oblika đona, prilagođene svakom outfitu koji možete zamisliti. 

  • New Yorker 269 kn

Hit sezone svakako su bijele ili off- bijele čizmice i gležnjače, no crne su vječni klasik s kojim nećete pogriješiti, a posebno su zanimljive crne čizme naglašenog potplata u nekoj kontrastnoj boji.

  • Liu Jo 1197 kn

U našoj galeriji pogledajte samo dio od mnoštva modela najtraženijih čizama sezone koje možete naći u Jokeru i pronađite svoje favorite. U Jokeru su u tijeku Black weekend akcije pa je pravo vrijeme za ovu investiciju koja će vas (suhih nogu i uz obilje udobnosti) pronijeti kroz zimsko doba.