liu jo acc 2020

Zavodljiva Liu Jo accessories kolekcija

Liu Jo torbe i čizme nove kolekcije jesen/zima 2020 dolaze u mističnoj crnoj, nude nijansama i bezvremenskoj boji konjaka.

Liu Jo kolekcija torbi i čizama ove sezone dolazi na velika vrata te predstavlja nove, mekše oblike, neformalnijeg izgleda. Konstrukcija accessories modela torbi proizlazi iz atmosfere sedamdesetih i osamdesetih te predstavlja novi dizajn remena koji je fleksibilniji i nevjerojatno chic.

Glavni naglasak u kolekciji je na kovanoj završnoj obradi koja utjelovljuje najoriginalnije komade sezone. Rokerski pečat pružaju klinasti detalji izmjenjujući se s prugastim šavovima koji pružaju dodatnu notu luksuza. Najnovija kolekcija torbi dostupna je u dvije veličine, ovisno o prigodi i tipu osobnosti.

Cipele kao ultimativni dio svakog outfita dolaze u različitim varijantama, od gležnjača ukrašenih metalnim lancima koje koketiraju s rock’n’roll-om pa sve do elegantnih, jednostavnih čizama nadahnutih sedamdesetima. Inspirirani  svijet crnih, mističnih tonova koji pristaje uz svaki stil, omekšan je ružičastim i nude nijansama pustinjskog pijeska te začinjen bezvremenskom bojom konjaka.

Liu Jo ove sezone poigrava se s logomanijom te u novoj kolekciji predstavlja torbe jedinstvenih stilova koristeći prevelike metalne ili strukturirane  Liu Jo logotipe na mekim materijalima. Torbe su dodatno naglašenog volumena i obogaćene ručkama od kovanih lanaca.

Kakav god stil njegovali, Liu Jo u ponudi ima fantastične torbe i čizme za svačiji ukus.