Joker Split

Yamamay slavi Božić s novom kapsula Disney® kolekcijom

Blagdanska kolekcija koju možete pronaći u trgovini Yamamay u Jokeru posvećena je Mickey Mouseu, Minnie i Daisy Duck

Yamamay započinje blagdansku sezonu s novim Disney projektom, predstavljajući kapsula kolekciju inspiriranu s nekoliko najpoznatijih likova: Mickeyjem Mouseom, Minnie i Daisy Duck. Koristeći iste uzorke, modele, boje i tkanine, Yamamay je dizajnirao odgovarajuće odjevne predmete za roditelje i njihovu djecu te za svakoga tko je obožavatelj ovih kultnih likova.

Kapsula kolekcija za žene i djevojčice, posvećena Minnie Mouse i Daisy Duck, licencirana je od strane Disneya®, sadrži pidžame, spavaćicu, kućni ogrtač, papuče i donje rublje.

Kapsula kolekcija za muškarce i dječake, posvećena Mickey Mouseu, sadrži pidžame, čarape i donje rublje, a rado će ih nositi muška publika, neovisno o godinama.

Lica i imena ovih poznatih likova pojavljuju se na svim odjevnim predmetima u kolekciji, a čine savršene božićne darove za cijelu obitelj. Odrasli i djeca naprosto vole Disney® likove stoga ako odaberete poklon iz ove, najnovije kapsula kolekcije zasigurno nećete pogriješiti, samo ćete izmamiti koji osmijeh više kod svojih najmilijih. Novu Disney® kolekciju pronađite u Yamamay trgovini u prizemlju centar Joker.