Joker Split

Yamamay predstavlja ‘Everybody’

Yamamay Everybody nova kampanja posvećena je Basic Collection 2021. s ciljem promicanja ženske ljepote. Kroz najnoviju kolekciju ‘Everybody’ koju možete pronaći u trgovini u centru Joker promiče se moda dizajnirana za sve žene, bez obzira na veličinu koju nose, njihovu dob i etničku pripadnost. Ljepota dolazi iznutra, a do toga dolazimo kada se osjećamo dobro u vlastitoj koži. Kolekcije služe za osnaživanje žena jer upravo nošenje udobnih i inovativnih proizvoda pomaže da se osjećamo dobro i samopouzdano, a to pojačava našu unutarnju snagu i povećava nam percepciju.

Yamamay ističe jedinstvenu poruku: ‘Svako tijelo lijepo je na svoj način, svaka žena ima svoj stil’ te bira različite žene koje predstavljaju ovu snažnu poruku – Saru Pagliaroli, Lorenu Duran i Aureliju De Medeiros. One predstavljaju kolekcije: Principessa, Primula, Sculpt, Space, Innergy i Orchidea, udobne i savršene za svaki oblik tijela, dok su Sculpt, Space i Innergy kolekcije izrađene od posebnih tkanina Eurojersey i LYCRA®.

Yamamay, još jednom, kroz ovu kampanju želi potaknuti prihvaćanje vlastitog fizičkog izgleda – drugačije je lijepo, cijenite sebe onakve kakvi jeste, živite zdrav život bez estetskog uzora koji trebate dostići, dajte sebi na vrijednosti iako se ne uklapate u određeni estetski model. Najnoviju kolekciju pronađite u Yamamay trgovini u Jokeru.