Joker Split

Yamamay mix&match za plažu

Kada dođe ljeto i pripreme za godišnji odmor, glavna preokupacija postanu nam outfiti za odlazak na plažu. Svi volimo da se u kupaćem kostimu osjećamo dobro, a ponekad je teško pronaći onaj idealan komplet kod kojeg će nam jednako dobro stajati gornji i donji dio.

Obzirom da smo sve više pažnje počeli polagati na osjećaj ugode i ležernosti, tako smo pojednostavili i odabir kupaćeg kostima. Tko još nije kombinirao različite gornje i donje dijelove kupaćih kostima? Ako niste, trebali biste početi. Mix & match na plaži odlično funkcionira, a Yamamay u svojoj aktualnoj kolekciji nudi širok asortiman raznih kupaćih kostima koje jednostavno možete uskladiti. Ne samo da ćete odabrati idealan gornji i donji dio nego ćete se svakako isticati svojom pojavom na plaži.

Uz monokromatske neonske boje kupaćih kostima poput zelene, žute i plave, vječno popularni su oni na prugice kao i ultra osvježavajući cvjetni modeli. Osim kupaćih kostima u kolekciji potražite ručnike, kaftane, pareo te neodoljive haljine za plažu. Aktualnu kolekciju pronađite u Yamamay trgovini u Jokeru.