Joker Split

Vrijeme za klasike u pola cijene!

Špica je ljeta, živimo na plaži, u kupaćima, šlapama i tkaninama koje više otkrivaju nego skrivaju… U ovom trenutku, najvećem broju od nas teško je i pomisliti da ćemo se vrlo skoro vratiti u kolotečinu obaveza. No, to će se dogoditi vrlo brzo pa je red da se barem odjevno pripremimo za prve dane ‘ozbiljnog’ života.

Sad, kad su cijene ljetnih kolekcija na povijesnom minimumu, najbolje je vrijeme da napravite zalihu modnih klasika s kojima ćete moći ući u novu sezonu bez da se istrošite. Mnogi od nas na popustima posižu za trendi komadima koji su nam bili previše ekstravagantni da bismo ih kupili usred sezone. No, gotovo svaki komad odjeće koji nam je inače previše van modne ‘komfor zone’, ostat će takav i ako ga kupimo na sniženju. Ukratko: novac koji ste dali na odjeću koju ćete možda jednom obući je uglavnom bačen novac.

Zato je bolje da na sniženjima nabavite nekoliko klasičnih komada koji sigurno ne izlaze iz mode i koji su apsolutno kombinatorni s gotovo svakom garderobom. Mala ‘capsule’ kolekcija s jednim ili dva upečatljiva artikla poput klasične haljine, sandalama ili baletankama (koje su hit jeseni!) u neutralnim tonovima, suknjom u kojoj se možete zamisliti i za dvije godine, vječnom torbom idealan je način da započnete novu modnu sezonu… Ukratko, vrijeme je za klasike u pola cijene! Izdvojili smo nekoliko komada s kojima sigurno nećete pogriješiti, a na vama je da pronađete vlastite svevremenske favorite u trgovinama u Jokeru.