Joker Split

Trgovina mjeseca – Vandal Shop

Kao Jokerovu trgovinu mjeseca, ovoga puta odabrali smo Vandal Shop. U petnaest godina postojanja, Vandal se etablirao kao jedinstveno mjesto kupnje za sve streetwear fanatike, a s posebnom pažnjom prema najaktualnijim muškim kolekcijama.

  • džemper Thor Steinar 519,20 kn

Kao zastupnici za Thor Steinar, Adidas, Yakuza Premium, Fred Perry, Gola, Alpha industries, Merc, PitBull West Coast, Mafia&Crime, Deejo, Ben Sherman… Vandal Shop odabirom brandova i modela i svojim sloganom „Choose Your Style“ označava pripadnost modernom „urbanom plemenu“ koje se ne boji pokazati svoj identitet.

  • jakna Alpha Industries 979,30 kn

Stoga nije ni čudno da je ova trgovina na prvom katu centra Joker s godinama postala prvi izbor i svojevrsno mjesto prepoznavanja i okupljanja mladih, modno definiranih muškaraca i žena – bilo da je riječ o sportskom, military, casual ili hardcore streetstyle-u. Od sportskih tenisica i sunčanih naočala do military jakni i čizama, Vandal shop je posvećen „od glave do pete“ lookovima za moderne žene i muškarce.  

  • jakna Napapijri 1394,10 kn

A forte zimskih sezona oduvijek su za Vandal bili outerwear komadi – zimske jakne ii parke prestižnih brandova poput Alpha Industries, Thor Steinar, Pit Bull West Coast i drugih ovih su dana, zajedno sa ostatkom zimskih kolekcija, na velikim popustima, pa je pravo vrijeme za obnovu ključnih komada sezone. Zima je, podsjetimo se, kalendarski tek započela!