Joker Split

Torbice – naše ljubimice: vodič kroz najtraženije modele sezone

Torbica i cipela – nikad previše. A uz tu staru istinu, dodajmo i to da je jesensku sezonu u kojoj nas, poslovičnom užurbanošću i stotinama obaveza sustižu svi ‘grijesi’ ljeta, najljepše uveseliti jednim dobrim komadom iz novih kolekcija oko kojeg će se kreirati naši outfiti.

Jesen, po mnogima modno najzanimljivije doba godine, donosi i svoju prepoznatljivu paletu boja – među kojima uvijek iznova iskaču crna i smeđa. Od svijetlog okera do gotovo crne, smeđi tonovi nas sasvim ugodno uokviruju u sve kraće dane, sve niže temperature…

Stoga smo vam u ovom izdanju Joker Fashion Portfolija odlučili pokloniti sneak peek u novu sezonu torbica u jesenjim tonovima i damskim modelima koji će biti najtraženiji ove jeseni. Velike torbe ovoga puta ostavljamo po strani i bavimo se malim formatima u koje staje najnužnije, ali sasvim dobro funkcioniraju kao dnevne torbe (ako ne pripadate među one koji svakodnevno nose pola stana uokolo).

U fokusu su nam modeli kratke ručke i jednostavnog retro oblika, zatim već nekoliko sezona nezaobilazne ‘camera’ torbice duljih ručki koje podnose i sasvim sportski look, te prošivene torbice koje je nakon boom-a YSL modela a preuzela gotovo cijela modna scena.

Među profinjenije modele ubrajamo i one koji oblikom podsjećaju na luksuzne toaletne torbice od kože, a tu su i sasvim rockerske crne varijante s mnoštvom aplikacija, kao i hit torbice neočekivanih oblika.

U svakom slučaju, u kojem god opisu prepoznajete svoj stil, vrijeme je da se ‘počastite’ jednom od ljepotica sezone. Mi ih želimo – sve.