Joker Split

Tjeramo zimu bojom!

Početkom svake godine dizajneri se vole fokusirati na jednu zanimljivu boju kojom će kreirati najpoželjnije sezonske lookove. Prošloga proljeća voljeli smo tako pastelne tonove i jarko žutu na modnim dodacima, a godina ranije pripala je pariško plavoj.

Ovo nam se proljeće otvara u, koliko neočekivanoj, toliko intenzivnoj dominaciji čak tri boje – tonovima narančaste, pink i zelene (među zelenima posebno se ističe boja limete).

Ako bolje pogledate proljetne dizajnerske kolekcije, ali i ponudu koja je već u trgovinama, nećete moći ne primijetiti bogatstvo tonova i modnih igara koje su moguće s ove tri atraktivne boje.

Pronalazimo ih na ključnim komadima sezone – blejzerima, hlačama, bogatim haljinama, na retro tenisicama ili damskim sandalama, na finim torbicama ili sasvim običnim majicama. A tako jarke boje posebno je zanimljivo kombinirati u colorblock outfite koji modnom svijetu nikako ne mogu dosaditi. Ako ste pak pomalo modni ziheraši odabrat ćete jednu od boja sezone i kombinirati ih uz neutralnije tonove, poput zemljanih ili off-white.

U svakom slučaju, početak proljeća, unatoč tmurnim vijestima, slobodno proslavite eksplozijom boja. Ako niste ljubitelji baš ovih koje nam ‘zapovijedaju’ modni gurui, odaberite neke druge – svima nam treba izlazak iz sivila zime i unošenje malo živosti i optimizma u svakodnevicu. Zato vam preporučamo mali shopping u Jokeru i puno boje u outfitima, kao jednostavan recept za dobrodošlicu toplijem dobu godine!