Joker Split

Svijetlo, svjetlije – jeans!

Bijela je ultimativna i vječna boja ljeta, boja svježine i čistoće, a nježna svijetloplava je vrlo blizu tom idealu. Stoga nije čudo da s prvim toplim danima posižemo za jeansom u bojama neba ili još svjetlijim nijansama, sve do bijele, kao omiljenim baznim komadom za sve casual kombinacije. Trgovine u Jokeru ponudile su ovoga proljeća bezbrojne varijante traper klasika – posebno su nam za oko zapeli rockersko-romantični prsluci od svijetlog jeansa s aplikacijom čipke, a tu su i brojne inačice traperica skinny ili širih mom modela.

  • Bijeli šorc Mango 169,90 kn
  • Jakna New Yorker 159 kn
  • Suknja Kruna mode Blend 339 kn

Bijeli jeans jedan je od omiljenih materijala za, ove sezone posebno tražene mini ili pak pencil  suknje nepravilno rezanih rubova, koje će uz jednostavan T-shirt s porukom zasigurno biti jedna od vaših ljetnih „uniformi“.

  • Suknja Pinko 1620 kn
  • Haljina Europa 92, Lee 799 kn

Posebno su tražene i haljine-košulje od svijetlog, tankog i prozračnog pamuka koji strukturom podsjeća na jeans, još jedno od lakih, ali i modno upečatljivih rješenja za vruće dane pred nama. A fanatici trapera pronaći će ga i na obući, na aplikacijama na torbama… Ukratko, još jedna topla jeans sezona je pred nama, uronite u nju u svijetlim nijansama!