Joker Split

Svi modeli kupaćih koje ćete nositi ovog ljeta

Nepisano je pravilo među mudrijim shopping majstorima i majstoricama – ‘kupaće’ se kupuju na sniženjima! Kako je već do sredine srpnja sezona popusta u punom zamahu, tako se uvijek nekako prvi dio sezone kupanja možemo ‘pokriti’ s prošlogodišnjim modelima kupaćih kostima, a nove adute u kojima ćemo uživati na plažama kupujemo u ovo doba, uz znatno povoljnije cijene.

Zato smo za vas pronašli sve trendovske ili klasične kupaće kostime u kojima ćete provesti ovo ljeto, ma kojim modelima bili vjerni. A kako je Joker izuzetno bogat trgovinama s ponudom donjeg rublja i kupaćeg programa, gotovo je nemoguće da u tom preobilju ne nađete model u kojem ćete se osjećati doista dobro – pogoto ako ga idete kupovati sad, kada ste (nadamo se) već uhvatili malo ‘boje’.

Čini se da su se ove sezone dizajneri posebno nadahnuli ružičastom u svim nijansama: sve ženske kolekcije obiluju modelima u toj boji, od zagasite burnt pink nijanse s primjesama smeđe do fluo tonova koje posebno vole mladi, uz primjetne doze glittera. Drugi je veliki trend koji primjećujemo – cvjetni uzorak koji se vratio na velika vrata, a tu je i ‘nikad-ne-izlazi-iz-mode’ leopard print te vječne točkice.

Što se modela tiče, vlada posvemašnja raznolikost: ljubiteljice retro modela i dalje mogu nositi duboke modele visokog struka i čednih košarica, sportom inspirirani kostimi jednostavnih linija s gornjim dijelom koji nalikuje na crop-top također su sve češći na plažama, a jednodijelni kupaći mogu se pronaći u verzijama od jednostavnih visoko izrezanih tzv. Baywatch modela do monokinija koji su jednodijelni samo zbog tanke trakice ili alke koja povezuje gornji i donji dio.  

Na muškoj strani stvari su, kao i obično, puno jednostavnije. Sve je manje onih koji i dalje vole obični sportski slip za kupanje – bokserice i kupaće hlače su apsolutne pobjednice u toj neravnopravnoj borbi. Trendy varijanta muških kupaćih ide još dalje u duljinu, oponašajući cargo modele bermuda, dok će se oni koji ne vole toliko mokrog materijala na sebi odlučiti za standardni kupaći šorc u širokoj paleti boja i uzoraka – od jarkih nijansi do konzervativne modre, od havajski ludog uzorka do jednobojnih s kojima se ne može pogriješiti.

Svakako, ljetna je moda ona u kojoj možemo najviše i najhrabrije eksperimentirati, pa ovoga ljeta pobjegnite iz zone komfora i odaberite kupaći koji o vama govori – nešto više.