kristina kuzmič promocija

Susret s Kristinom Kuzmič u knjižari Hoću knjigu

Svjetski poznata vlogerica hrvatskog porijekla Kristina Kuzmič ovog petka 1. srpnja u 19:00, gostovat će u knjižari Hoću knjigu u Jokeru, te će tom prilikom promovirati i potpisivati svoju knjigu „Drži se“, koja će se moći kupiti po promotivnoj cijeni.

Kristinu Kuzmič na društvenim mrežama prati više od tri milijuna ljudi, među kojima je i puno Splićanki i Splićana, zbog čega je odlučila promovirati svoju knjigu i u Splitu te omogućiti svojim fanovima da je upoznaju uživo.

Recept popularnosti Kristine Kuzmič upravo je njezina otvorenost i autentičnost koju je prepoznala i slavna Oprah Winfrey kada ju je 2011. odabrala između 20 tisuća kandidata i dala joj vlastiti TV kulinarski show. Otada Kristina Kuzmič živi “američki san”.

Knjiga „Drži se“ zapravo je autobiografija u kojoj Kuzmič na nepretenciozan i inspirativan način, s velikom dozom humora, govori o svojem životu, o odlasku u SAD za vrijeme rata u Hrvatskoj, o životnim usponima i padovima, o sebi kao mladoj ženi, bez sigurnog zaposlenja, koja je postala samohrana majka dvoje djece, o tome kako je bila bez prihoda i patila od depresije, o ponovnom vjenčanju i balansiranju odgoja dvoje tinejdžera i malog djeteta te karijere, o tome kako je privukla pažnju slavne Oprah i postala pobjednica njezina televizijskog natjecanja.

Vidimo se ovog petka 1.7. u 19:00 sati ispred knjižare Hoću knjigu na drugom katu Jokera na druženju s Kristinom!