Joker Split

Što je svečani outfit bez raskošnog nakita?

O simbolici zlata svi znamo sve – priziva raskoš, imetak, luksuz, ali i svojim sjajem stvara dojam topline jer zapravo imitira sunce. Omiljeni plemeniti metal za sve svečane prigode treba nam i u ovoj novogodišnjoj, kada doista želimo zablistati. Sjajno se slaže s crnim, bijelim, crvenim outfitima, ali izvrsno funkcionira i na bogatoj zelenoj ili kraljevskoj tamnoljubičastoj nijansi.

Srebro, mnogima decentnije i jednostavnije, možete lakše kombinirati s većom paletom boja, a izvrsno odgovara osobama svijetle puti, odnosno onima koje imaju tzv. hladni podton kože.

  • veći ringovi Argentum 860 kn
  • manji ringovi Argentum 670 kn

Nakit odaberite prema onome što vas čini sretnom i za dulje večernje izlaske stavite samo one komade s kojima se osjećate kao ‘svoj na svome’ jer sigurno ne želite nositi naušnice koje vam stvaraju problem svaki put kad se pomaknete.

Ako volite pratiti trendove i u nakitu, svečanosti pred vama su idealan trenutak da ih isprobate: ‘fringe’ viseće naušnice podižu svaki outfit, a možete ih naći u verzijama od minimalističke do raskošne. Tu su i vječne naušnice ‘ringovi’, a posebno su atraktivni komadi u boji – šareni nakit već je mnogo sezona u vrhu najtraženijega.

  • naušnice Mango 99,90 kn

Ogrlice, ako niste ljubitelji minimalizma i tražite najtanje lančiće, sve više nalikuju na prave lance, ali s tako dominantnim komadima valja postupiti oprezno – samo jedan je i više nego dovoljan. Uostalom, staro stilsko pravilo kaže: kad ste već kompletno odjeveni i izlazite iz kuće, bacite zadnji pogled u ogledalo i skinite jedan komad nakita – sad ste savršeni. (naravno, ovo pravilo ne vrijedi za one koji nose vrlo malo nakita).

  • ogrlica Mango 129,90 kn

Jokerov izbor najzanimljivijih komada nakita donosimo vam u nastavku – neka vaše odjevne kombinacije uz njih zablistaju dodatnim šarmom!