Joker Split

Shopper torba s kojom ćete početi sezonu!

Shopper model torbe postao je svojevrsna ikona, izazvavši brojne brandove koji znaju prepoznati dobru ideju na vlastitu interpretaciju.

Prije koju sezonu slavna Diorova shopper torba s printom monograma zavladala je modnim prijestolnicama i ‘doselila’ na rame brojnih imućnijih fashionistica. Praktična, lagana, a čvrsta i, što je najvažnije, dovoljno velika, postala je instant hit.

U međuvremenu, svijetu se, pa tako i modnom, dogodila pandemija i svi su bili u potrazi za torbom koja se istovremeno može nositi i na ekstremno casual odjeću poput trenirki (bez osjećaja da radimo modni zločin) i na poslovno odijelo. Tako je shopper model postao svojevrsna ikona, izazvavši brojne brandove koji znaju prepoznati dobru ideju na vlastitu interpretaciju.

A u moru modela i boja koji će ovoga proljeća preplaviti trgovine, u Jokeru smo pronašli one najtraženije i najkvalitetnije. Ako ste od onih koji modnu sezonu vole započeti dobrom torbom (a tko nije!?), proljetne kolekcije brandova koji se ekskluzivno nalaze u Jokeru imaju sigurne favorite sezone. Neke od njih donosimo u galeriji, pa odaberite između onih od lagane tkanine, prave ili eko kože, onih jednobojnih ili ukrašenih printevima, logotipovima, onih s klasičnim ili nešto duljim ručkama. A koji god model odabrali jedno je sigurno: od ovako se praktične i svestrane torbe nećete tek tako odvajati.