torbice joker fashion portfolio

Proljetne torbice: povratak dame

Proljetne su torbice u 2021. prava fešta od boja, uzoraka, tekstura: kroko i glatka površina, tkanina i koža, plastika i metal, neobične aplikacije i zakovice… Sve je na torbama u ovoj sezoni dopušteno

Nakon čemerne, zakopčane i zarobljene godine koju svi želimo što prije zaboraviti, zaželjele smo se izlazaka, uređivanja, elegancije, profinjenosti, trošenja, vedrih boja… Zaželjele smo se malo biti – dame. Modni brandovi nanjušili su tu našu, gotovo opipljivu potrebu da se osjećamo dobro, ‘skockano’, čak pomalo i luckasto, i podarili nam jednu od najveselijih sezona ikad. A modne se sezone, svi to već znamo, otvaraju, torbicama.

  • bijela torba Elisabetta Franchi 2340 kn
  • crvena torba Twinset 1770 kn

Vatromet boja

Proljetne su torbice u 2021. stoga prava fešta od boja, uzoraka, tekstura: kroko i glatka površina, tkanina i koža, plastika i metal, neobične aplikacije i zakovice… Sve je na torbama u ovoj sezoni dopušteno uz nekoliko jasnih pravila. Zaboravite na praktične messenger torbe i one velikih dimenzija – ručke su kratke, damske, torbice su manjih dimenzija, a najčešći su baguette modeli, dakle prave lady torbice! U njima vjerojatno neće biti mjesta za baš sve što ste poželjeli ponijeti ‘za svaki slučaj’, ali ćete zato zasigurno emanirati dašak francuskog chica kad prođete s tim sitnim komadom čežnje na ramenu.

  • smeđa torbica Mango 169,90 kn
  • žuta torbica Liu Jo 1160 kn

S bojama se, kao što smo rekli, nije štedjelo. Jedan od apsolutnih hitova sezone na torbama je limun ili čak banana žuta, pa gotovo svaki dizajner ime pokoji komad u toj, izrazito dominantnoj i atraktivnoj boji.

  • krem torba Carpisa 599 kn
  • žuta torba Marc Jacobs, Karla 3990 kn

No, ako vam je takva nijansa možda malo previše riskantna za kombiniranje, paleta ponuđenih modela je ovog proljeća tolika da možete naći torbicu u boji koju – zamislite. Na cijeni su crvena, boja lavande, topla smeđa, nezaobilazne krem nijanse, pa i višebojne torbice u pastelnim kombinacijama.

  • isprepletena torbica In Fashion 549 kn
  • torbica Elisabetta Franchi 1950 kn

U galeriji smo izdvojili neke od najzanimljivijih modela što ih možete pronaći u trgovinama Jokera. Inspirirajte se i pronađite svoje favorite za vedro proljeće!