Joker Split

Pripremite se za proljeće u pola cijene!

Potražili smo klasične, kvalitetne artikle koje ćete sigurno nositi i kad zatopli. Ulaganje u ovakve komade uvijek se isplati, pogotovo kad ih možete naći u pola cijene, a svi koje vam predlažemo sniženi su u Jokeru 50% ili čak više od toga!

Kad govorimo o sezonskim sniženjima, ne možemo zaobići element koji nas nerijetko obeshrabruje u kupnji. Nekako nam je teško usred zime izdvajati novac za nešto što ćemo, pogotovo u toplijim krajevima, nositi možda još mjesec dana, a onda pospremiti u dubinu ormara.

  • torbica Mass prije 285 kn, sada 114 kn

Debele džempere, zimske jakne, čizme… brzo ćemo zaboraviti, a kad sljedeći put padnu temperature, uvijek ostaje pitanje – hoće li taj komad već biti pomalo demode?

  • haljina Pinko prije 2288 kn, sada 1144 kn

Zato smo posegnuli za prastarim trikom i potražili najbolje (i najviše snižene) artikle sa sezonskih popusta koje ćemo sigurno nositi i kad zatopli. Odabrali smo svojevrsni top 5 vječnih komada: blejzere, duge haljine, salonke, jeans i  naravno, nezaobilazne torbe.

  • salonke Mass prije 699 kn sada 349,50 kn

Lov je bio uspješan: pronašli smo klasične, ali kvalitetne i zanimljive modele koji će laskati svakoj figuri, stilu i temperaturi i kojima ćete naći počasno mjesto u ormaru.

  • jeans Miss Sixty, Fashion&Friends prije 1240 kn, sada 496 kn

Ulaganje u ovakve komade uvijek se isplati, pogotovo kad ih možete naći – u pola cijene, a svi koje vam predlažemo u ovom izdanju Joker Fashion Portfolija sniženi su 50% ili čak više od toga!

  • blejzer Pinko prije 2734 sada 1367 kn