Joker Split

Preventivne mjere zaštite od korona virusa

U cilju prevencije potencijalnog širenja zaraze korona virusom, centar Joker uveo je posebne mjere kako bi zaštitili naše posjetitelje i zaposlenike.

Na svim ulazima u centar postavljene su upute kojih se posjetitelji centra trebaju pridržavati, a na istim mjestima postavljeni su i dispenzeri za dezinfekciju ruku.

Pojačano je redovno održanje svih prostora centra, te se posebna pažnja posvećuje redovnom dezinficiranju svih dodirnih površina u centru i zajedničkih sanitarnih prostorija.

Dodatno su u sanitarne prostore postavljeni dispenzeri za dezinfekciju ruku, a na vidljivim mjestima istaknute su upute za pravilno pranje ruku.

Posebna pažnja posvećena je higijeni zraka i redovnom provjetravanju prostora kroz mehaničku ventilaciju.

Sve trgovine centra na svojim ulazima imaju sredstva za dezinfekciju ruku, te istaknute obavijesti o maksimalnom broju kupaca koji se istovremeno mogu zadržati unutar iste trgovine.

Radno vrijeme trgovina centra prilagođeno je mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a detaljnu listu radnog vremena svih trgovina u centru možete pronaći na ovom linku.

Pozivamo sve naše posjetitelje na odgovorno ponašanje tijekom boravka u centru – držanje socijalne distance, izbjegavanje kontakata i redovitu higijenu ruku.

Želimo vam ugodan boravak u centru Joker!