Joker Split

Predstavljena nova Paul&Shark kolekcija u Jokeru uz brojna poznata lica

Povodom predstavljanja nove jesensko zimske kolekcije Paul&Shark održan je event u trgovini ovog modnog brenda u prizemlju centra.

Da je Paul&Shark simbol kvalitetne odjeće sa svevremenskim dizajnom znaju Hajdukovci Marko Livaja, Lovre Kalinić sa suprugom Jelenom, Josip Elez sa suprugom Anitom, Filip Krovinović, Anthony Kalik, Luka Vušković, Borna Buljan, Stefan Simić, kao i brojna poznata lica Luciano Plazibat, Horvat Čagalj, Hrvoje Krolo i mnogi drugi koji su prisustovali modnom eventu u Splitu. 

Paul&Shark oduvijek je slovio kao luksuzni modni brand lifestyle i sportske odjeće, prepoznatljiv po kvalitetnim materijalima kao što su organski pamuk, lan i svila. Svoje prodavaonice ima u više od 70 zemalja svijeta, a jedina takva u Hrvatskoj nalazi se u trgovačkom centru Joker gdje je predstavljena nova jesensko zimska kolekcija. Upravo su okupljeni imali prvi priliku odjenuti nove komade iz kolekcije koja će vrlo brzo osvojiti sve ljubitelje ovog modnog brenda.

Ne treba posebno naglasiti kako su Hajdukovci na čelu s kapetanom izazvali ovacije prolaznika pa su mnogi iskoristili priliku da se s njima fotografiraju i kratko podruže.