Joker Split

Odaberi svoje hit torbe – reći ću ti kakva si osoba!

Svi volimo raznolikost u odijevanju, ali i u toj raznolikosti često smo predvidivi i ruka nam najčešće posiže za sličnim bojama, odjevnim komadima, stilovima… Posebno je to karakteristično za torbe, koje su na mnogo načina produžetak naše osobnosti. Torbom poručujemo mnogo toga, pa je instinktivno i odabiremo kao neku vrstu osobne karte.

Zato smo za naš ovotjedni Joker Fashion Portfolio odabrali hit modele torbi ove sezone i pokušali procijeniti koji ste tip osobe prema modelu koji vam je najdraži. Koliko smo uspjeli u tome, procijenite sami!

Bucket torba – hipi djevojka u srcu

Vi ste osoba koja živi po pravilu „živi i pusti živjeti“. Ne osuđujete nikoga, ali smatrate da je ovaj svijet otišao pomalo u krivom smjeru i voljeli biste se vratiti u vremena kad smo svi živjeli malo više u skladu s prirodom i ljudima oko sebe. Natjecanje vam nije u krvi!

Torbica s kratkom ručkom – retro diva

Pomalo konzervativni, vjerujete u tradicionalne vrijednosti i niste spremni na velike životne eksperimente. Poštujete red stvari i volite biti na sigurnom terenu, po mogućnosti u okrilju obitelji.  

Torba-ruksak – sportašica

Vaš je životni moto „brže, više, jače“. Volite postavljati letvicu visoko i onda se boriti da je dosegnete. Niste od onih koji će se prepustiti kukanju ni samosažaljenju jer za vas je život igra – u kojoj volite biti pobjednica.

Shopper torba – minimalist

Keep it simple – vaša je životna filozofija. Voljeli biste kad bi ljudi puno manje komplicirali oko svojih misli i osjećaja, volite pravocrtne, jednostavne i pouzdane stvari, a cijenite i modu oko koje se ne treba puno filozofirati. Kladimo se da u ormaru imate više od tri klasične bijele košulje i crne dolčevite!

Tote torba –  velika organizatorica

Toliko dobro žonglirate između karijere, obitelji i svega ostaloga da vas drugi gledaju sa zavišću, kao da u 24 sata možete strpati dvostruko toliko vremena! Tajna je u vrhunskom planiranju zbog kojeg vam i drugi rado prepuštaju da im organizirate život. Pripazite samo da im to ne prijeđe u naviku…

Torbica s prošivima i lancem – ljubiteljica luksuza

Volite raskoš i ne sramite se to pokazati: za vas je idealan dan onaj u kojem ste pojeli ručak u fine dining restoranu, prepustili se masaži u luksuznom wellnessu i večer proveli uz bazen u nekoj (po mogućnosti vašoj) vili. Ne odijevate se da bi vam bilo udobno, nego po onome kako želite zračiti drugima. Ako vam pritom malo i zavide, tim bolje!

Torba  ‘pouch’ – modna predvodnica

Ne bojite se biti drugačiji, ne želite podleći onom što je netko drugi propisao. Vi ne pratite trendove nego ih stvarate, nepogrešivo pronalazeći komade koji još nisu ni došli u ‘mainstream’ modu. Najviše vas zabavlja kada vas drugi u čudu gledaju dok nosite nešto što će iduće godine nositi svi, a vi ćete dotad već smisliti nešto zanimljivije…