Joker Split

Nove kolekcije u Jokeru

Ma koliko se teško opraštali od najopuštenijeg godišnjeg doba, vrijeme je da jeseni priznamo dolazak, ali i da u njenu čast pronađemo neki novi look, modni update ili bar kozmetičko osvježenje garderobe za sebe i svoje najmilije. Srećom, nove su kolekcije u trgovinama u Jokeru popunjene, a modni hitovi hladnijeg dijela godine očekuju nas u nikad većem broju.

Naravno, svoj ćemo sezonski shopping ostaviti za trenutak kad smo osnovnim potrepštinama opskrbili sve druge članove obitelji i kad se, uz spuštanje žive u termometru, osjećamo inspiriranima za prve jesenje kombinacije.. A ovih je dana, ako nas pitate, nastupilo upravo takvo vrijeme.

Stoga vam u nastavku donosimo najbolje od novih kolekcija iz ekskluzivnih i high street brandova u Jokeru, a svoje jedinstvene komade za prepoznatljivu stilsku jesen pronađite u Imperialu, Karli, Pinku, Naf Nafu, Elisabetti Franchi, Twinsetu, Liu Jo, Replayu, Gantu, Fashion&Friends, Shoebedo, Europi92, Shoosteru, Diechmannu, Massu i brojnim drugim trgovinama…  

Modni znalci zamišljaju jesen provokativnom i snažnom, s puno crne, pomalo opasne kože kojoj smo posvetili jedan od naših prvih ovosezonskih Joker Fashion portfolija.

Još jedan od sezonskih hitova je smeđa – boja jeseni ove se godine pojavljuje u brojnim nijansama, od karamel do čokoladnosmeđe, a fashionistice će i smeđu najradije nositi na kožnim komadima.

Kao kraljicu prijelazne obuće, “most” od zadnjih sandala do prvih čizama, ove sezone okrunili smo koledžice i oksfordice. Kombinirat ćemo ih sa suknjama i hlačama, s jeansom i odijelima, uskakat ćemo u njih bez puno razmišljanja i ugodno hodati cijeli dan u njima! A najbolji jesenski izbor modela pronaći ćete u Jokeru.

A kao kontrast strogim linijama i pomalo muškobanjastim formama obuće, olakšanje je došlo na najneočekivanijem mjestu – na torbama. One su mekih, jastučastih i zaigranih oblika, u user friendly veličinama.

Za one koji modnom stilu pretpostavljaju onaj sportski i najviše vremena provode vani, na otvorenom, trgovine sportskom opremom u Jokeru nude bogat izbor odjeće i obuće za sportske aktivnosti. Nove tenisice i atraktivne sportske “gege” neka budu vaše ulaganje u zdraviji život ove jeseni!