Joker Split

Nove kolekcije Dr Martens i Alpha Industries u Vandal shopu

I ove zime se nose kultni brandovi Dr Martens i Alpha Industries. Pronađite ih u Vandal shopu!

Dr Martens i Alpha Industries su kultni brendovi rođeni u doba društvenih promjena u Engleskoj i SAD-u, u vremenu nalik današnjem. U početku su bili sastavni dio uniforma službenih osoba poput policajaca i vojske, a nakon toga su se brzo probili na ulice te postali ikonski brandovi koji se nose više od 50 godina te uspješno odolijevaju promjenama trendova zadržavajući istodobno modni i subkulturni status.

Za vas smo spojili nekoliko Dr. Martens modela s Alpha Industries odjećom iz Vandal shopa. Bilo da se radi o klasičnim crnim duksama, parka ili kožnim jaknama u kombinaciji s klasičnim crnim gležnjačama, platformama ili niskim cipelama odabir bilo koje od ovih kombinacija se čini idealnim za pokazati vlastitu osobnost i autentičnost na ulicama.

Od prikazanih modela se posebno ističe model Rakim iz nove Dr Martens kolekcije, inspririran uličnom modom 90-ih godina te izrađen od ekstra izdržljivog poliestera i kože, na robusnom i udobnom potplatu s već nadaleko prepoznatljivim žutim koncem. Zbog tehnologije i načina izrade, model je prikladan za cjelodnevno nošenje dok istovremeno izražava Dr Martens identitet u punom smislu riječi, s naglaskom na klasiku, izdržljivost i funkcionalnost u svim vremenskim prilikama te uklapanje u svaki outfit.      

Dr Martens i Alpha Industries modele možete pronaći na prvom katu centra Joker u Vandal Shopu.