kruna mode nove kolekcije

Nove jesenske kolekcije u Kruni Mode

Dok nas ljeto polako napušta, na police stižu nove jesenske kolekcije kako bi spremno i sa stilom dočekali novu sezonu. U trgovinu Kruna Mode na drugom katu Jokera stigla je nova Kaporal, Garcia, Element, Billabong i RVCA odjeća za jesen.

Uz klasične, bezvremenske komade, Kaporal nam donosi i zabavne jesenske uzorke, koji će začiniti tvoju garderobu.

Kolekcija je una efektnih kombinacija cvjetnih, vojničkih i vintage uzoraka, a naglasak je na udobnosti. Ove sezone Kaporal kolekcija za muškarce pomiče granice. Inspirirana rock duhom, kolekcija odaje počast kreativcima, pozitivnim pobunjenicima koji rade rukama i srcem.

Garcia, nizozemski brend s talijanskom pozadinom za ovu sezonu nam donosi kolekciju u kojoj prevladava boja terakote, maslinaste, bež i ružičaste nijanse. Naglasak je na udobnosti i slobodi pokreta. Udobnost, kao i traper vječan je dio svake Garcia kolekcije. Kolekcija je isprepletena ležernim kombinacijama, ali i trendi gradskim komadima za formalnije prigode te vjerujemo da će svatko pronaći nešto za sebe!

Element je bez sumnje najveći i najproduktivniji američki brend u svjetskom skateboarding-u, a Kruna Mode i ove jeseni u ponudi ima Element skate daske i skate komplete.

U Kruni Mode čeka vas još zanimljivih kolekcija sprtskih brandova – jedan od njih svakako je Billabong svestran, uzbuđujuć, adrenalinski i energičan brend koji zajedno s RVCA lifestyle brendom nadmašuje granice tradicionalne sportske i svakodnevne odjeće.