mayoral nova kolekcija 2020

Nova Mayoral kolekcija u trgovini Sara

Otkrijte novu kolekciju jesen-zima 2020 španjolskoj dječjeg modnog branda Mayoral u trgovini Sara.

Svaka nova sezona donosi i nove modne trendove, koji ‘osvježe’ bazne modne komade, posebice u dječjoj modi. Nova Mayoral kolekcija za jesen-zimu 2020 tako donosi svježi pogled na praktičnu i udobnu dječju odjeću, koja će oduševiti djecu, ali i odrasle.

S kolekcijom odjeće za djecu dobi od 0 do 16 godina, Mayoral je za svaku dobnu skupinu za novu sezonu primijenio različite modne trendove, a posebno nas oduševljava Back2School Junior kolekcija, koja donosi paletu boja od smeđe, plave, zelene i sive, do crvene i ružičaste za curice. Nezaobilazan je tartan uzorak koji se ove sezone može pronaći na hlačama i suknjama, ali i majicama i košuljama.

Očekivano, pletivo je ‘protagonist’ nove jesenske i zimske kolekcije, zbog jednostavnosti kombiniranja s ostalim materijalima i topline koju pruža najmlađima, dok su za ljubitelje futurističke estetike nezaobilazan detalj nove kolekcije metalik materijali i gliter-printevi u srebrnoj, zlatnoj i zlatno-ružičastoj boji.

Za ljubitelje casual stila, tu je kvalitetan jeans koji prati urbane trendove odijevanja proziašle iz skateboarding kulture, koju simboliziraju veliki printevi jakih boja s upečatljivom porukom.

A kakva bi to kolekcija bila bez trendi obuće izrađene od najkvalitetnijih materijala, a nova kolekcija Mayoral obuće za nadolazeću sezonu sve je samo ne dosadna.

Odbrojavanje je završilo – nova jesensko-zimska Mayoral kolekcija je stigla!