Joker Split

Nova Comma kolekcija – Maldivian Garden

Prirodna kvaliteta, prepoznatljivi printovi i lagane teksture naglasci su ljetne kolekcije Comma – oslanjamo se na slojevitost za ljetne večeri

Kad temperature porastu, važnu ulogu imaju lan, pamuk i svila, a uvijek su dobar izbor boje i uzorci koji lijepo naglašavaju preplanulost. U komadima iz nove Comma kolekcije možete otići s plaže do grada i planirati jednodnevne izlete. Zelena, plava, roza, bijela boja haljina su u fokusu, a krojevi uvijek ostaju elegantni i šik.

ZELENA IMA SVOJE MJESTO MEĐU AKTUALNIM TRENDOVIMA

Zelena je jedna od onih boja koja je bila prisutna  tijekom  cijele  zime,  ali  nije bila toliko u prvom  planu.  Unatoč tome, uvijek se odlično  uklapala  u modne  kombinacije – jedna je od onih boja koja predstavlja dobar odgovor  na pitanje  što  obući  kako  bismo  izgledali elegantnije. Smaragdno zelena predstavlja  vrhunac sofisticiranosti, ženstvenosti koju možda ne možemo uvijek postići žutom ili ružičastom. Toga smo itekako svjesni i ovog proljeća  kad zelene tonove možemo nositi od glave do pete, od torbice ili cipela do pulovera ili midi suknje, balonera ili duge haljine.

PROLJETNI SAKO

Pozdravljamo komad koji se može nositi bilo kada i bilo gdje: odlično ide  uz traperice, ali je i vrlo zanimljiv komad za posebne  prilike.  U tom kontekstu kombinirajte ga uz midi haljinu. Iz svih ovih razloga sako je odlična investicija. Jednobojan ili s uzorkom? Osim  jednobojnih, što je  uvijek  siguran  i  klasičan  izbor,  tu  su i sakoi s uzorcima poput linija. Za koju figuru je prikladan? Za  svakoga.  Vitke  žene,  niže  žene, žene s oblinama,  mlađe i one zrelije…  Sako dolazi  u  raznim  modelima i uzorcima  tako  da  svatko  može  pronaći  svoj.