Joker Split

Neka čarolija darivanja počne!

Božić dolazi, a prije njega dolaze i Sveti Nikola, i Sveta Luce… dolazi, ukratko, vrijeme dječje radosti i uzbuđenja, vrijeme u kojem se trudimo najmlađe uvjeriti da čuda postoje i stvoriti im čaroliju. A u tome nam pomažu i okićeni dom, i miris domaćih kolača, i obiteljski božićni filmovi, ali i darivanje.

  • medvjedić Magic Baby 149,90 kn
  • Orašar Home Sweet Home 209,99 kn

Jer, ma koliko se trudili odoljeti shopping maniji koja se stvara u božićno vrijeme, poklone najmlađima nitko ne želi propustiti: sjaj u njihovim očima kad, trgajući omotni papir, shvate da im je djed Božićnjak donio baš onu igračku koju su dugo željeli, nešto je neprocjenjivo, nešto čega ćete se još dugo sjećati i vi i oni.

  • Slikovnica Snježno kraljevstvo, Muller 79,90 kn

A što im darovati? Lutke, slagalice, društvene igre, kolekcionarske igračke, autići, kompleti za male znanstvenike, slikovnice, bojanke, setovi za kreativce i buduće umjetnike, možda čak i stara dobra lopta… prijedloga je beskrajno puno, a djeca, iako i sama pomalo izgubljena u preobilju igračaka koje im se nude, još uvijek se raduju svakom poklonu koji bar donekle pogodi njihove interese.

  • Lego Harry Potter, Muller 299,90 kn

Mališani se, naravno, za blagdane žele i urediti, pa smo vam u ovom predblagdanskom izdanju Joker Fashion Portfolija iznijeli i nekoliko ideja kako, uz malo truda, u brojnim trgovinama dječjom odjećom u najugodnijem splitskom shopping centru pronaći sve za „total božićni look“ vaših najdražih. Stoga, samo opušteno i bez stresa uđite u radosti prosinca – djeci je ionako od svega važnije da oko njih vlada mir i sreća…