back to school joker

Najbolji shopping za povratak školi

Prava adresa za vaš veliki Back to school shopping uvijek je Joker, jer pruža najveći izbor odjeće, obuće, školske i sportske opreme za djecu

Čini vam se da ste još jučer pospremali stare bilježnice i školske torbe, a nova školska godina već je pred vratima! I dok meteo alarmi svakodnevno podsjećaju da je kalendarsko ljeto još uvijek na svom vrhuncu, sakrijte se u ugodno rashlađen centar i obavite kupovinu za vaše najdraže i najmlađe.

A da kupovina prođe uz što manje stresa i troška, Joker vam nudi sve potrebno na jednom mjestu. Idealan izbor brendova s dječjim asortimanom – Blukids, OVS Kids, Next, Pepco, Takko Fashion, Sara, Ciciban, Mass, Hervis…, te brojne trgovine s odličnim izborom školskog asortimana, poput Hoću knjigu, Mullera, Tedija, Tommya… garantiraju jednostavan i bezbolan Back to School shopping jer Joker je prva adresa na kojoj u kratko vrijeme možete obaviti najkvalitetniju kupnju.

U sljedećim danima donosimo vam i listu posebnih pogodnosti i akcija koje su trgovine u Jokeru pripremile povodom početka nove školske godine. Redovito ćemo je ažurirati novim popustima pa češće ‘kliknite’ 😉. Ukratko: povratak školi uz Joker je bolji!

Lista Back2School popusta u Jokeru

OVS Kids – 3 za 2 na kolekciju uzrasta od 3 do 15 godina.  Promocija vrijedi od 28.8. do 10.9. a odnosi se samo za članove OVS programa lojalnosti.  

Ciciban – Back to Cool akcija s do 30% popusta na dio asortimana (28.8. – 16.9.)

Blukids – od 30% do 50% na označeni dio asortimana (28.8. – 17.9.)

Vandal Shop – sve tenisice i ruksaci od 20% od 40% popusta (28.8. – 17.9.)

Deichmann – top prilika do -30% popusta na odabrane artikle (23.8. – 14.9.)

Jadran čarape – 15% popusta na Jadran i Mia Arssi čarape (4.9.-17.09.)

Tommy Hipermarket

  • za kupnju iznad 5,00 €, kupci na poklon dobivaju olovku, kemijsku ili drvene bojice. Promocija vrijedi od 28.8. do 17.9. ili do isteka zaliha u hipermarketu Tommy u Jokeru
  • letak za povratak u školske klupe


Optika Anda

  • Anda Kids paket naočala – gratis dioptrijski dječji okvir iz asortimana Kids uz kupnju naočalnih leća = 120,00 €, gratis dječja trakica uz kupnju dječjeg sunčanog modela iz asortimana Kids 
  • Anda paket kompletnih dioptrijskih naočala – dioptrijski okvir + jednojakosne naočalne leće = već od 69,00 €, dioptrijski okvir + progresivne naočalne leće = već od 199,00 €.
  • Pogodnosti se međusobno ne zbrajaju. Pogodnost vrijedi za sve vrste plaćanja i obračunava se na blagajni. Pogodnosti vrijede od 28.8. do 17.9.

Hervis – Back to school akcija s popustima na posebno označenim proizvodima (28.8. – 17.9.)

Meblo Trade – do 60% na dječje sobe, madrace, sjedeće garniture, stolove i stolice, tapete, posteljinu i dekorativni tekstil (28.8. – 17.9.)

Kare – 12% na kompletan asortiman (28.8. – 17.9.)

Home Sweet Home – 40 do 80% popusta na dio asortimana (28.8. – 17.9.)

Back to School u Cinestaru Joker

Najbolji provod prije početka nove školske godine je u CineStaru – 2. i 3.9. pretpremijerno pogledajte najnoviji animirani naslov MIA I JA: FILM i zavirite u čaroban svijet vilenjaka, jednoroga i zmajeva. Školarce na Back to School vikendu Cinestar Joker daruje poklonom – rasporedom sati (do isteka zaliha), a nagrađuje i najsretnije posjetitelje na odabranim projekcijama.

Tinkerlabs promocija

Tinkerlabs u Jokeru ima otvorene prijave za novu školskuj godinu. Ako vas interesira više detalja o ovom djeci uvijek zanimljivom programu, posjetite njih promotivno-pokazni pult u prizemlju centra u subotu 2.9. od 11 do 14 sati i od 16 do 20 sati, te u nedjelju od 15 do 21 sat.

Vidimo se u Jokeru na najboljem shoppingu i zabavi za povratak školi!

, , , , , , , , , , , ,