Joker Split

Nagradni natječaj ‘Valentinovo u CineStaru Joker’

U vikendu pred Valentinovo Joker vas nagrađuje na svojoj Facebook i Instagram stranici. Pratite naše objave i sudjelujte u nagradnom natječaju u kojem možete osvojiti kino ulaznice za nezaboravno Valentinovo u dvoje 🙂

Pravila natječaja potražite u nastavku.

PRIREĐIVAČ I SVRHA NAGRADNE IGRE

Članak 1.

Priređivač nagradne igre „Valentinovo u CineStaru Joker“ u daljnjem tekstu „nagradna igra“) je tvrtka Joker d.o.o., Put Brodarice 6, Split. Nagradna igra priređuje se u svrhu promocije trgovačkog centra Joker.

TERMINI NAGRADNE IGRE

Članak 2.

Nagradna igra započinje objavom na Instagram i Facebook stranici u subotu 10. veljače 2024., te traje do nedjelje 11. veljače 2024. u 23:59 sati.

NAGRADE

Članak 3.

Sudionici u Nagradnoj igri natječu se za nagrade – 2 kino kupona za 2D projekciju u CineStaru Joker s rokom iskoristivosti do 31.5.2024. Ukupan fond nagrada za natječaj na Facebook stranici iznosi 10 x 2 kino kupona, te na Instagram stranici dodatnih 10 x 2 kino kupona.

Ukupno će se u oba nagradna natječaja nagraditi 20 dobitnika – 10 dobitnika na Facebook objavi i 10 dobitnika na instagram objavi. Svaki dobitnik dobiva dva kino kupona za 2D projekciju u CineStaru Joker s rokom iskoristivosti do 31.5.2024.

Nagradu nije moguće isplatiti u novčanoj protuvrijednosti niti bilo kojim drugim vrijednostima, osim u ovom članku navedenom. Nagrada se preuzima na info pultu centra Joker. Organizator nema obavezu organizacije niti financiranja prijevoza dobitniku do lokacije na kojoj može realizirati nagradu niti slati nagradu poštom dobitniku.

PRAVO SUDJELOVANJA I NAČIN SUDJELOVANJA

Članak 4.

Nagradnoj igri mogu pristupiti sve punoljetne osobe s prebivalištem u RH. Sudionici pristupaju natječaju na sljedeći način (svi uvjeti moraju biti zadovoljeni za kandidiranje za nagradu):

a) sudionik mora objaviti komentar na Facebook i Instagram stranici @jokersplit ispod objave Organizatora koja se odnosi na Nagradnu igru;

b) u komentaru mora tagirati jednu osobu;

c) osoba koja je ostavila komentar i osoba koja je tagirana u komentaru moraju biti pratitelji Facebook i Instagram stranice @jokersplit.

Članak 5.

Dobitnika nagrade određuje Organizator nasumičnim odabirom provedenim kroz web platformu https://commentpicker.com/

U obzir za nagradu dolaze samo sudionici koji su zadovoljili sve uvjete navedene u Članku 4. Objava dobitnika obavit će se u ponedjeljak 12. veljače.

REZULTATI IGRE I PREUZIMANJE NAGRADE

Članak 6.

Ime dobitnika Nagradne igre bit će objavljeno u komentaru objave nagradnog natječaja na Facebook i Instagram stranici @jokersplit te će isti biti obaviješten putem direktne poruke o načinu preuzimanja nagrade. Realizacijom nagrade prestaju sve obveze Organizatora Nagradne igre prema dobitnicima.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Članak 7.

Prijavom na Nagradnu igru sudionici su izričito suglasni da Organizator može koristiti i procesirati njihove podatke isključivo u svrhu provođenja Nagradne igre. Podnošenje podataka za Nagradnu igru je dobrovoljno. U slučaju da sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru i zatražiti objašnjenje. Organizator neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama niti će podatke koristiti u druge svrhe koje nisu neophodne za ispunjenje Nagradne igre. Sudjelovanjem u Nagradnoj igri sudionici su izričito upoznati sa načinom proglašenja pobjednika, javnom objavom imena na Facebook u Instagram profilu @jokersplit. Ostali podaci koji su potrebni za dostavu nagrade, razmijenit će se putem inboxa.

OPĆE ODREDBE

Članak 8.

Facebook/Instagram nije uključen u organizaciju nagradne igre niti za njega odgovara.

Sudionici automatski prihvaćaju aktualna službena pravila samim sudjelovanjem u nagradnoj igri.

Joker d.o.o.