Joker Split

Kako putovati – jednostavno, lagano i modno atraktivno?

Kad temperature preskoče preko magične brojke 30, svi poželimo pobjeći od svakodnevice na neko bolje mjesto, gdje se lagano ispijaju kokteli, gleda se u veliko plavetnilo, posjećuju se znamenitosti i uživa u nesvakidašnjim stvarima koje nam ‘pune baterije’.

Mnogi od nas to i čine ovih dana: sezona ljetovanja, kratkih izleta, city break-ova je definitivno u punom zamahu, a jedna od ‘slatko-gorkih’ aktivnosti koje prethode svakom putovanju jest pakiranje. Zato vam u ovom izdanju Joker Fashion Portfolija donosimo malu check-listu basic odjevnih predmeta koje ćete zasigurno najviše i najčešće nositi pa je red da u svoju prtljagu ubacite barem po jedan ili dva komada. Većina trgovina u Jokeru, u kojima smo pronašli ove putne esencijalne komade, već je u fazi popusta. No, kako ovoga ljeta SALE sezonu više obilježavaju popusti na iznose kupljenoga, nego na artikle, za točne informacije o uštedama ipak ćete morati prošetati u shopping.

Kratke hlače Scotch&Soda, majica Levi’s – Europa 92 https://www.instagram.com/p/CeinRl8MH-q/

O jeansu ne treba puno govoriti – pronađite neki laganiji model koji je ugodno nositi i na višim temperaturama, u kojem se dobro osjećate i kad dulje vrijeme morate npr. sjediti u automobilu, a ponesite mu i ‘mlađeg brata’ – kratke hlače ili bermude od jeansa koje ćete bez problema moći kombinirati u svim ljetnim neobaveznim izdanjima. Za T-shirt vrijedi pravilo – što više to bolje, ali birajte komade koji su bojom i dezenom najzahvalniji za kombiniranje – bijele jednobojne majice, ili pak one s prugama sigurno su one koje će se dobro iskoristiti na putovanjima.

haljina Replay
https://www.instagram.com/p/CddsTiCI9IP/

Tu je i obavezna ljetna haljina – jedna ili dvije, kraće ili dulje, idealni su suputnik na svim meridijanima i paralelama jer jednim efektnim potezom rješavaju dvojbu ‘što odjenuti’, a ako su ležernijega, prozračnog modela, u njima možete provesti dan od jutra do večeri. Ne zaboravite kupaći kostim! Ako idete na ljetovanje, to se podrazumijeva, ali ubacite barem jedan u kofer čak i ako ne idete nikamo uz more ili rijeku – nikad ne znate gdje vas čeka avantura uz neki bazen! 

kupaći kostim Skiny
https://www.instagram.com/p/Cek2p0-sADa/

Od obuće odaberite samo onu koja vam je udobna – cipele zauzimaju dosta mjesta u prtljazi pa mudro selektirajte, a mi vam predlažemo niske natikače, japanke ili sandale kao glavni komad za ljetne avanture, uz obavezne udobne tenisice za sve ostalo: duga hodanja nepoznatim gradovima, kišne dane, beskrajne sate čekanja na aerodromima…

japanke See by Chloe, Karla
https://www.instagram.com/p/CdYothYAzIS/

Ubacite u svoju putnu torbu još nešto esencijalne kozmetike i spremni ste za avanturu – otputite se kamo vas srce vuče, putujte ‘lagano’ i ne opterećujte se previše odijevanjem jer na putovanja, prije svega, idemo prikupljati iskustva, dojmove i uspomene.