jokerov rođendanski vikend

Jokerov rođendanski vikend

Slavimo zajedno Jokerov 14. rođendan u vikendu 8.-10.10.2021. uz najbolje rođendanske popuste, poklone za kupce i slatka iznenađenja.

Početak listopada u Jokeru tradicionalno protječe u slavljeničkom raspoloženju. Ove godine obilježavamo naš 14. rođendan i od petka 8.10. do nedjelje 10.10. pripremamo vam pregršt rođendanskih iznenađenja – rođendanske kupone s popustima, slatke kornere na kojima ćemo se zasladiti kolačićima, sladoledom, slatkišima i šećernom vunom, zabavni foto i baloon korner, kulinarsku radionicu i zabavu uz animatore i maskote kojima će se posebno razveseliti oni najmlađi. No krenimo redom…

Od petka do nedjelje 8. do 10.10. na ulazima u Joker moći ćete preuzeti svoj primjerak rođendanskih kupona s popustima koje možete iskoristiti u više od 70 trgovina centra tijekom rođendanskog vikenda. Na kornere na ulazima navratite i nakon obavljenog shoppinga jer svaku vašu kupnju veću od 100 kn nagrađujemo platnenom shopping vrećicom ili slatkim neretvanskim mandarinama.

Listu popusta koji vas očekuju na rođendanskom vikendu u Jokeru potražite na ovom linku od četvrtka 7.10.2021.

Za subotu i nedjelju 9. i 10.10. pripremamo vam slatki rođendanski korner u prizemlju centra na kojem ćete se moći zasladiti ukusnom šećernom vunom, kolačićima ili sladoledom. Svoj slatki zalogaj potražite na sweet korneru od 10 do 20 sati tijekom subote i nedjelje.

Subota će u Jokeru mirisati i na ukusne delicije Purexa koje će na kulinarskoj radionici u prizemlju centra pripremati Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija. Od 9 do 14 sati u subotu 9.10. na ovom gastro druženju moći ćete kušati četiri različita jela koja će spremati poznati kuhari ŠKMER-a i ponijeti sa sobom zanimljive recepte za pripremu Purexovih namirnica.

Prigodne rođendanske kutke potražite i na ostalim katovima Jokera tijekom subote i nedjelje od 10 do 20 sati – zasladite se lizalicom ili bombonima na Candy Baru na prvom katu centra, fotografirajte se na prigodno dekoriranom foto korneru na drugom katu i sudjelujte u Instagram nagradnom natječaju #slavimozajedno, a svakako posjetite i Mickeyev Baloon korner na trećem katu centra gdje će vašim mališanima balone dijeliti, glavom i bradom – Mickey i Minnie!

Ali nisu oni jedini animatori koji će tijekom rođendanskog vikenda zabavljati mališane u Jokeru. Pridružit će nam se i brojni drugi djeci omiljeni likovi, i to redom:

  • Jednorozi – subota 9.10 od 11 do 12 sati
  • Spiderman – subota 9.10. od 17 do 18 sati
  • Spužva Bob – subota 9.10. od 18 do 19 sati
  • LOL-sica – nedjelja 10.10. od 11 do 12 sati
  • Batman – nedjelja 10.10. od 12 do 13 sati
  • Transformeri Ironman i Bumblebee – nedjelja 10.10. od 17 do 18 sati

Puno je razloga za posjet Jokeru u drugom vikendu u listopadu. Zabilježite nas svakako u svoj kalendar i proslavimo zajedno naš 14. rođendan!