Joker Split

Humanitarni buvljak „Vratimo osmijeh“ s Barbarom Matić

Ovog utorka poslijepodne u Jokeru pruža vam se jedinstvena prilika: družiti se sa svjetskom prvakinjom i sudjelovati u dobrotvornoj akciji!

Barbara Matić, jedna od najboljih džudašica svijeta i naša Splićanka, te novo zaštitno lice Jokerove kampanje, u utorak, 21. prosinca od 17 sati bit će domaćica humanitarnog buvljaka u Jokeru na kojem se u okviru akcije „Vratimo osmijeh“ Hrvatskog judo saveza prikupljaju sredstva za pomoć domovima za nezbrinutu djecu u Hrvatskoj. U sklopu akcije donirat će se sredstva za izgradnju dodatne stambene jedinice u domu sv. Ane u Vinkovcima, za nabavku opreme za bavljenje sportom i druženje u domu Kuća sretnih ciglica u Slavonskom Brodu te za nabavku senzorne penjalice s antistres podlogom za dječji dom u Lipiku.

Barbara će prodavati artikle iz vlastite kolekcije te artikle koje su donirale brojne tvrtke – zakupci i poslovni partneri Jokera (Joker se također uključuje vlastitom novčanom donacijom), a posjetitelji će moći napraviti ‘selfie’ sa svjetskom prvakinjom i svojim doprinosom potpomoći ovu vrijednu akciju Hrvatskog judo saveza.

Sve detalje o akciji pronađite na linku https://judo.hr/new/2263, a ukoliko ne možete u utorak poslijepodne stići do Jokera i pridružiti se akciji, donirati možete i uplatom (do 31. prosinca) na poseban račun IBAN: HR7524070001500015724 (Opis plaćanja: Vratimo osmijeh) koji je Hrvatski judo savez otvorio za potrebe akcije.