Joker Split

Hit modeli New Balance ekskluzivno u Shoetique Joker

Hrvatski brend Shoetique postao jedini u regiji koji ima ekskluzivno pravo u svojim trgovinama u prodaju stavljati TIR1 kolekciju u kojoj se nalaze ekskluzivni modeli koji su namijenjeni za prodaju samo u odabranim dućanima.

Tenisice su u posljednjih nekoliko godina postale pravi statusni simbol, a i it komad koji je, baš poput dizajnerskih torbica, ekstremno tražen i redovito rasprodan u nekim, najpoželjnijim colorwayjima. U te se modele redovito ubrajaju tenisice američkog sportskog brenda New Balance, koji je doživio pravi revival 2020. godine nakon suradnje s njujorškom modnom i lifestyle markom Aimé Leon Dore.

New Balance 550

Retro tenisice, pogotovo one za trčanje ili košarku, unazad nekoliko sezona najtraženiji su modeli, a upravo takve komade već godinama kreira New Balance. Od dad shoes 990 modela pa sve do konstantno rasprodanih 550 modela, svjetski celebritiji, inozemne i hrvatske influencerice te mnogi drugi već se godinama ne mogu zasititi New Balance tenisica.

New Balance 550

A na svu sreću za sve koji obožavaju ove modele, pogotovo ako bezuspješno pokušavaju uloviti globalno sold out 550 model, stiže vijest da je hrvatski brend Shoetique postao jedini u regiji koji ima ekskluzivno pravo u svojim trgovinama u prodaju stavljati TIR1 kolekciju u kojoj se nalaze ekskluzivni modeli koji su namijenjeni za prodaju samo u odabranim dućanima.

New Balance 550

Zašto su modeli New Balance 550 i 9060 toliko posebni? Model 550 postao je globalni fenomen i sada već kultna tenisica koja u gotovo svakom colorwayju u kojem je predstavljena jako brzo bude rasprodana. Tajna je u tome što je ova silueta jednako privlačna muškarcima i ženama, kao i onima koji vole klasičnije modele tenisica koje mogu nositi u casual, ali i poslovnim prilikama.

New Balance 550

Jednostavne za kombinirati, iznimno nosive i udobne, New Balance 550 tenisice kombiniraju retro šarm s trendovskim prizvukom pa uopće ne čudi činjenica da se još uvijek – od ponovnog lansiranja prije četiri godine – nalaze mnogima na vrhu liste želja.

New Balance 550

Tenisice New Balance 55o jednako će dobro izgledati uz traperice ravnog kroja i t-shirt, kao i uz odijelo, pa se definitivno nameću kao best buy onima koji od tenisica traže više. S obzirom na to da su većinom izrađene od bijele glatke kože, upariti se mogu s pregršt komada iz ormara, a detalje u paleti boja koja se kreće od pastelne do neutralne daju im zanimljiv akcent.

New Balance 9060

Model New Balance 9060 se, ističe, pak, pomalo futurističkim dizajnom, ali i elementima koji su tenisice iz linija 99x učinile globalno traženim modelima. Tenisice se ističu retro siluetom, temeljenom na drugim 99x modelima, ali s nešto inovativnijim izgledom koji s elementima iz prošlih vremena skladno stapa estetiku s početka milenija, odnosno Y2K stil koji generacija Z obožava. Valovite linije i pomalo predimenzionirani đon detalji su koji inače popularnim trkaćim modelima New Balancea daju suvremen izgled.

New Balance 9060

Riječ je o nešto posebnijem modelu koji u total crnoj i bež boji izgleda iznimno moćno, dok će verzija od brušene kože u blijedoružičastoj boji osvojiti sve one koji njeguju nešto prigušeniji i sofisticiraniji stil.

New Balance 9060

U trgovini Shoetique se 550 i 9060 modeli mogu pronaći u limitiranim izdanjima, posebnim kombinacijama boja i materijala koje se koriste u izradi i vintage uzorcima koje nećete pronaći u ponudi konkurentnih dućana. Možete zaboraviti na sate provedene ispred ekrana u kojima ste čekali drop novog New Balance colorwayja kako biste uspjeli ugrabiti ove popularne modele, jer Shoetique dućan u prizemlju Jokera ima sve vaše omiljene modele u svojoj redovnoj ponudi.

Izvor: Magme.hr