Joker Split

Gerry Weber – novo modno pojačanje Jokera

Povodom otvorenja trgovine u Jokeru, nove kolekcije Gerry Weber i Taifun su na posebnom popustu od 20% do 8.3. pa iskoristite priliku za osvježenje vaših outfita.

Joker popunjava svoju ponudu brandova još jednim imenom čije je glavno obilježje – trajna kvaliteta. Gerry Weber je njemačka modna marka itekako poznata svim ženama koje nisu podložne fast fashion trendovima nego radije biraju komade koji će trajati dulje od jedne sezone. Vrhunski materijali, klasičan, ali atraktivan dizajn koji odolijeva vremenu, krojevi koji laskaju figuri i kvaliteta izrade u prvom planu – Gerry Weber je brand koji će voljeti svi s izgrađenim stilom.

Nova proljetna kolekcija Gerry Weber inspirirana je bojama prirode – duboko plavom, kraljevski zelenom – i pastelnim nijansama koje ćete idealno kombinirati uz komade koje već imate u garderobi. Ključni naglasci sezone su tie dye uzorci koji se protežu po svemu – od profinjenih košulja do lepršavih haljina srednje duljine, te izvrsno komuniciraju s ostatkom kolekcije sastavljenim od konkretnih blejzera, klasičnih modela hlača i jeansa koji ističu ženstvenost, proljetnih bluza i laganog pletiva…

Kao materijal sezone nametnula se fina viskoza (uz vječni pamuk) koja svojim diskretnim sjajem cijelu kolekciju čini još elegantnijom.  A tu je i mladenačka Taifun kolekcija koja više korespondira s modnim trendovima, ne gubeći ništa od neupitne kvalitete izrade.

 A povodom otvorenja trgovine u Jokeru, nove kolekcije Gerry Weber i Taifun su na posebnom popustu od 20% do 8.3. pa iskoristite priliku za osvježenje vaših outfita.