Joker Split

Bež kao nova crna

Svakoga proljeća iznova se okrećemo bež nijansama kao idealnom pratitelju prvih toplih dana. Sasvim logičan izbor jer bež tonovi jednako dobro se kombiniraju s teškim i tamnim zimskim komadima, ali i prvim laganim proljetnim kombinacijama u svijetlim tonovima, pa koriste kao savršen „most“ između dviju sezona.

  • hlače Twinset 1340 kn
  • dolčevita Mango 199,90 kn

Istovremeno, bež je unazad posljednjih nekoliko sezona od „dosadne“ postala ultimativna chic boja, posljednje utočište onih koji se ne pronalaze u trendovskom glitteru, neonu, dominaciji logotipa ili athleisure stilu. Bež je odabir klasičarki, žena sa stilom, minimalistički orijentiranih… ukratko: bež je nova crna.

  • haljina Imperial 1099 kn
  • torbica Mango 199,90 kn

A kao konačna potvrda te teze stiže i ovosezonski “total beige“ trend koji, sudeći po ponudi u trgovinama u Jokeru, nije nimalo teško postići. Od proljetnih bluzica preko elegantnih hlača do kombinezona, haljina ili vječnih balonera u najtraženijoj diskretnoj boji sezone, ljubiteljice bež tonova – od prljavo bijele do karamela –  dolaze na svoje s proljetnim kolekcijama. Odaberite jedan statement  komad ili se iskombinirajte od glave do pete u bež, u proljeću pred nama zasigurno ćete ga redovito nositi!

  • baloner Barbour, Five Star Fashion 3000 kn