us polo assn

Sniženje u US Polo ASSN

Akcija traje od 15.12. do ...

Za sve ljubitelje američkog brenda U.S. Polo Assn. od 15.12.2021 započinje sezonsko sniženje od -50% na sve artikle, “bez skrivenih DO”.

Vrijeme je da krenete u blagdansku akciju traženja darova, a s našim sniženjima će vam to zasigurno biti lakše. Dopustite sebi da postanete dio blagdanske čarolije”, poručuje nam U.S. Polo Assn Croatia tim.

image

US Polo Assn. stvara živahan ulazak u kolekciju Jesen-Zima 2021. dodajući nove nijanse poznatim bojama! Osim klasičnih USPA boja, najupečatljivije nijanse ljubičaste, bež, boje šljive i zelene utkat će elegantnu notu u odjevanju muškarca kao i za žene. Uzorci  koji prate teksture platna i  printova pozvat će “ljubitelje USPA” da se odjenu baš u ovu paletu boja.

Legendarna polo majica koja čini temelj USPA vraća se u “fit” i “regular” formama koje odgovaraju svakom obliku tijela, te s lijepim detaljima unutar ovratnika i sa širokim rasponom boja čini pravu razliku. Bezvremenska polo majica koja je najmoderniji komad jesen-zima sezone opet će biti MUST HAVE koji morate imati u ovoj sezoni i dolazi u bojama za svaki stil.

image

Prepoznatljiva zvijezda “casual” stila, USPA Traper odjeća koja najbolje odražava “strast trapera” opet će ove sezone režirati modu. Tajni savjet sezone: tanki traper sa elastinom!

image

Sportska odjeća klasičnog izgleda savršena je za muškarce koji vole klasične linije i ležernu eleganciju. Blejzeri opuštene forme i oblika odvesti će jednog gospodina na putovanje udobnosti. Haljine i džemperi s elegantnim detaljima postaju poveznice u garderobi samouvjerenih žena te  s detaljima čipke u kolekciji stvaraju glamurozni stil.

U.S. Polo Assn. je tu za cijelu obitelj. Razveselite sebe i svoje najdraže za blagdane uz popuste od -50% „bez skrivenih DO“